Veste tristă de Crăciun. A murit solistul unei trupe iubite de întreaga lume

Veste tristă de Crăciun. A murit solistul unei trupe iubite de întreaga lume
Maxi Jazz, solistul trupei Faithless, care a concertat de mai multe ori şi în România, a dispărut dintre noi. Artistul avea 65 de ani.

Formația a fost una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică electronică, care a rămas la înălțime mai bine de 20 de ani. „Suntem zdrobiți să spunem că Maxi Jazz a murit aseară. A fost un bărbat care ne-a schimbat viața în atât de multe feluri, au scris pe Facebook colegii săi din trupa Faithless.

„El a dat semnificația și mesajul potrivit muzicii noastre”

La rândul lor, Rollo și Sister Bliss, foștii colegi de trupă au transmis un mesaj tulburător. „El a dat semnificația și mesajul potrivit muzicii noastre. A fost o ființă minunată, cu timp pentru toată lumea și cu o înțelepciune profundă și accesibilă. A fost o onoare și, desigur, o adevărată plăcere să lucrăm cu el”, au scris aceștia. Membrii trupei Faithless au rămas în sufletul iubitorilor de muzică pentru senzaționalele hituri „Insomnia“, „God is a DJ“ și  „We Come One“.

Maxi Jazz avea o echipă de curse

Muzician, DJ, rapper şi compozitor, Maxi Jazz era îndrăgostit de mașini și avea o colecție impresionantă de automobile foarte pasionat de automobile pe care le-a arătat fanilor în câteva emisiuni.

Dar şi o echipă de curse, Maxi Jazz Racing, fondată în anul 2000. Adora să conducă iar în 2001 a avut un accident grav de mașină. Cinci ani mai târziu, în 2006, dar și în 2007 s-a înscris la Porsche Carrera Cup GB. Pe de altă parte, Maxi Jazz era cunoscut ca fan înrăit al Crystal Palace, motiv pentru care, în 2012, a devenit director asociat al clubului.

Cu 11 ani din urmă formația s-a destrămat

Am 11 ani, liderul trupei a anunțat că se va despărți de colegii săi, Sister Bliss și Rollo printr-un mesaj sec: „Faithless se despart!”. Înainte de apariția trupei Faithless, Maxi Jazz a cochetat mai multe genuri muzicale.

Recomandarile noastre