Veste tristă despre Adrian Daminescu. Medicii i-au dat un ultimatum

Veste tristă despre Adrian Daminescu. Medicii i-au dat un ultimatum
La 65 de ani, Adrian Daminescu este văzut din ce în ce mai rar. Există și un motiv bine întemeiat. Acesta are probleme de sănătate.

Verdictul medicilor privind sănătatea lui Adrian Daminescu nu a fost deloc unul plăcut pentru artist. Ce se întâmplă cu el în ultima perioadă.

Veste tristă despre Adrian Daminescu. Medicii i-au cerut acest sacrificiu

Directorul artistic al Circului Metropolitan București, renumitul cântăreț Adrian Daminescu nu este în cea mai bună formă și în prezent se află în concediu medical. Sursele spun că dată fiind situația, el va fi obligat să mai renunțe la ceva proiecte. Chiar dacă nu se știe cu exactitate de ce suferă Daminescu, se pare că ar avea ceva probleme cu plămânii.

„Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării”

„Adrian a avut parte de atenția unor medici români foarte buni. Au știut să ia cele mai bune decizii în cazul său. Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării. Pe care nu a abandonat-o în totalitate nici azi, chiar dacă medicii i-au cerut, mai mult sau mai puțin, acest sacrificiu.

În plus, a fost și va rămâne genul de persoană care nu vrea să-și împovăreze fanii cu tot felul de lucruri despre el. Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici ca în perioada actuală, când lumea are parte de necazurile sale, să mai adauge și el încă unul, pe deasupra”, a dezvăluit pentru Impact o sursă apropiată familiei artistului.

Își va limita aparițiile

Chiar dacă în acest moment este sub directa supraveghere a medicilor, el va urca pe scenă, dar își va limita aparițiile cât va putea de mult. „În perioada asta se organizează o serie de evenimente, fie la mare, în diverse stațiuni, fie în alte orașe ale țării. Adrian Daminescu va aprecia că trebuie să fie prezent. Așa se va și întâmpla. Va urca pe scenă și va cânta! Pe de altă parte, nu va răspunde altor invitații, mai ales acolo unde va simți că efortul său nu e absolut necesar!”, a mai spus sursa.

Sursă foto: