Vestea asta o va înfuria pe Andreea Bălan! Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc să devină părinți

Vestea asta o va înfuria pe Andreea Bălan! Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc să devină părinți
Într-o discuție sinceră, purtată în toiul nopții cu prietenii din online, Viviana Sposub a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Bălan.

Cu siguranță nu s-a gândit că va trece prin așa ceva. Dar Viviana Sposub e puternică și va reuși să înlăture orice obstacol din relația ei cu George.

Viviana Sposub a recunoscut. Andreea Bălan îi face viața grea. Bruneta vrea copil cu George

Întrebată de prietenii din online în ce relație e cu fosta soție a lui George Burcea, cântăreața Andreea Bălan, Viviana Sposub a declarat că nu mai vrea să se ascundă după degete. Ea a recunoscut că nu e deloc ceea ce se aștepta, însă relația ei cu George e una extrem de puternică pe care nimeni nu o poate dărâma. Viviana nu a vrut să intre prea mult în amănunte, însă a dat de înțeles că e greu de comunicat cu Andreea.

„Relația cu George merită orice sacrificiu”

“E o întrebare sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități. E destul de greu și recunosc, pentru că nu vrea să mă ascund după degete. Tot ce pot să spun este că relația mea cu George este puternică și indestructibilă.

Consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar ăsta e farmecul. Te îndrăgostești când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit, dar în final contează să fii fericit”, spus Viviana.

“Le-am cunoscut pe Ela și Clara acum șase luni”

Totodată, Viviana i-a dat o palmă Andreei Bălan când a vorbit despre fetițe și relația extraordinară pe care o are cu ele. “Pe Ela și Clara le-am cunoscut acum șase luni dar până atunci mai vorbeam pe video. A fost o întâlnire emoționantă, care a decurs extraordinar.

Ne înțelegem de minune și în fiecare week-end când sunt la noi încercăm să profităm de fiecare secundă, să ne jucăm, să ne distrăm, să facem băiță”, a mai spus Viviana. Care, în final a mărturisit că-și dorește un copil cu George și abia așteaptă momentul în care va fi mamă.

Sursă foto: instagram