Vestea momentului pentru fanii serialului Clanul. Ce spun Denis Hanganu și Marian Olteanu despre sezonul 4

Vestea momentului pentru fanii serialului Clanul. Ce spun Denis Hanganu și Marian Olteanu despre sezonul 4
Al doilea sezon al serialului Clanul a ținut și mai mult cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Seria, al cărui ultim episod s-a difuzat duminică, va fi continuată. Actorii sunt deja pregătiți să înceapă filmările la sezonul trei. Ba chiar mai mult decât atât. Unul din protagoniști face dezvăluiri bombă despre ceea ce urmează.

Ultimele vești pe care le primesc fanii serialului Clanul de la Pro Tv sunt fabuloase. Sezonul 2 al îndrăgitului serial românesc s-a încheiat duminică. Ultimele episoade din acest sezon 2, au fost o nebunie, iar finalul total neașteptat, serialul terminându-se în forță. Iar actorii sunt deja cu motoarele turate, pentru că în două luni vor începe filmările în forță la sezonul al treilea. Deja ceva filmări s-au făcut deja, așa cum am anunțat. Protagoniștii au însă și alte vești cu adevărat colosale.

Denis Hanganu și Marian Olteanu au oferit deja primele detalii despre ce se întâmplă acum cu ei.

„Mai pregătesc o premieră, nu am pauză, dar e mai bine să fie decât să nu fie. După audiențele bune de la Clanul, ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă.  Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt. Că astea sunt resursele de timp și financiare și vrem să aducem un produs cinematografic foarte bun, de top, în casele românilor”, a declarat Denis Hanganu pentru click.ro.

Serialul Clanul va mai continua cu două sezoane

„Sunt în perioada de minivacanţă dintre sezoanele 2 şi 3 de la Clanul. E posibil să fie şi sezonul 4, dar hai să-l facem pe 3 primul şi după aia mai vedem. Sunt în perioada asta de vacanţă dintre sezoane în care mai am nişte spectacole pe la Teatru Mic, unde sunt angajat din 2017, ianuarie”, a spus și actorul Marian Olteanu pentru paginademedia.ro.

Marian Olteanu și Denis Hanganu nu sunt doar protagoniștii serialului de la Pro Tv, ci sunt și foarte buni prieteni, dezvăluie aceștia. „Relația cu colegul meu Marian Olteanu (n.r. – David Pribeag în serial) este foarte bună, suntem și apropiați de vârstă, el a terminat cu 2 ani înaintea mea, ne înțelegem foarte bine, e un actor bun, suntem amândoi din Vaslui, eu – de lângă graniță, el – din oraș, suntem doi moldoveni tineri, nebunatici, știi cum se zice”, a explicat Denis.

Actorii vasluieni Marian Olteanu și Denis Hanganu sunt protagoniștii seriei și prieteni în viața de zi cu zi

Și tot el spune că apariția în serialul de maxim succes i-a schimbat pur și simplu existența. „Este măgulitor să știi că ești o figură recognoscibilă și oamenii sesizează prezența ta într-un anumit spațiu, însă doar dacă acel tip de atenție este manifestat într-un mod educat și discret. În schimb, dacă privirile tind să fie deranjant de insistente sau abordarea verbală lipsită de cei 7 ani de acasă, vă mărturisesc că nu e deloc plăcut.

Altfel, da, mă opresc, fac poze, dau autografe atunci când mi se cer frumos și încerc să fiu disponibil pentru cei care chiar mă apreciază în mod sincer și pentru care reprezint un actor pe nume Denis Hanganu, nu doar unu’ „Tudor”, dintr-un serial de la televizor.”, a mai declarat actorul pentru sursa citată.

Cum arată o zi din viața unuia din protagoniștii din Clanul

Pe lângă Clanul, Denis Hanganu joacă și teatru. „Prioritizez foarte mult teatrul pentru că din teatru am ajuns în aceste proiecte mari și nu invers. Fiind în postura actorului colaborator trebuie să mă mențin mereu activ și să iau castinguri pentru spectacole noi. Odată cu filmările pentru serial, fac dublaje de film și dacă printre astea ar mai rămâne un oarecare timp liber, aș mai face ceva”, a mai punctat actorul. Are o viață plină, practic fără odihnă. Dar îi place asta.

„E o viață plină și e foarte bine că e așa. Asta îmi doresc până la urmă – continuitate în meserie și în carieră. Dacă nu acum când sunt tânăr, disponibil și dornic să muncesc, când altcândva? E o binecuvântare să poți să faci în paralel și teatru, și film. Te împlinește ca actor, ca artist. Iar după o zi obositoare de filmare primul lucru pe care-l fac e să învăț tot textul pentru a doua zi, ca să fiu sigur că-l știu la cadru. Dacă termin în timp util, m-ar relaxa un pui de somn binemeritat”, a mai spus interpretul lui Tudor din Clanul.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre