Vești bune pentru fanii ”Game of Thrones”. Când se întoarce serialul

Vești bune pentru fanii ”Game of Thrones”. Când se întoarce serialul
Vești bune pentru fanii ”Game of Thrones”. Serialul s-ar putea întoarce pe micile ecrane. Toate detaliile despre serialul cu milioane de fani în toată lumea, aici.

Vești bune pentru fanii ”Game of Thrones”. După 8 sezoane, serialul ”Game of Thrones” s-a terminat în 2019, însă a stârnit nenumărate critici. Finalul a stârnit nemulțumirea și a fost catalogat de către fani drept ”cel mai prost din istoria TV.” La vremea respectivă, scriitorul american George R. R. Martin a dezvăluit pe blogul său că trei spinoff-uri (seriale derivate dintr-o producţie originală, n.r.) inspirate din “Game of Thrones” se află deja în pregătire la postul HBO şi vor fi lansate în anii următori.

Acum, se pare că iubitorii dramei nu ar mai avea mult de așteptat. Surse multiple au declarat pentru The Hollywood Reporter că o dramă animată Game of Thrones se află în primele etape de dezvoltare la HBO Max. Deși întâlniri pentru proiect sunt deja în curs, nu s-au făcut încă acorduri clare. Ideea animată face parte dintr-o strategie mai amplă de extindere a lumii dramelor fantastice ale creatorului George R. R. Martin.

Vești bune pentru fanii ”Game of Thrones”. Planurile de expansiune erau deja în lucru

Extinderea francizei începe cu ”Casa Dragonului” , continuarea care a fost preluată direct în serie în octombrie 2019. Drama cu Olivia Cooke, Emma D’Arcy și Matt Smith va începe producția în primăvară. Alte idei Game of Thrones sunt, de asemenea, lansate atât pentru rețeaua de cablu premium, cât și pentru fratele în streaming HBO Max. În esență, noul serial HBO va fi un prequel al Game of Thrones, ceea ce înseamnă că acțiunea va fi setată înaintea evenimentelor din serialul cu Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister și ceilalți. Totuși, serialul este și el bazat pe scrierile lui Geroge R.R. Martin.

Sursele remarcă faptul că planurile de expansiune pentru Game of Thrones erau în lucru cu mult înainte ca Disney să anunțe aproape o duzină de filme Star Wars și încă 12 seriale Marvel pentru platforma sa, Disney +, în decembrie. Reprezentanții HBO Max au refuzat să comenteze pe marginea subiectului. 

Foto: Facebook

Când începe „Te cunosc de undeva!” 2021. Jurații nu mai au răbdare