Vi se pare că seamănă? Cum arăta ADDA când era copil

Vi se pare că seamănă? Cum arăta ADDA când era copil
Un cuplu fericit și vesel: ADDA și Cătălin Rizea. Ce altceva îi leagă pe cei doi? Vi se pare că seamănă? Cum arăta ADDA când era copil.

ADDA și Cătălin Rizea au devenit faimoși după ce au participat la mai multe emisiuni de succes, Asia Express, Chefi la cuțite, Te cunosc de undeva. Au fost simpatici, talentați, veseli. Credeți că este o întâmplare că sunt împreună?

Cum arăta ADDA când era copil

Vi se pare că seamănă? Cum arăta ADDA când era copil. O familie fericită. Credeți că este o întâmplare că sunt împreună?

După ce au participat împreună la Asia Express, soții Cătălin Rizea (33 de ani) și Ada Alexandra Moldovan, cunoscută ca ADDA (28 de ani), au venit și la preselecțiile de la ” Chefi la cuțite”.

Chiar dacă nu este de profesie bucătar, Cătălin Rizea a ajuns în semifinala concursului. Cei doi au și un băiețel adorabil, Alexandru, de 3 ani.

ADDA a postat pe Instagram fotografii cu cei trei, la aproximativ aceeași vârstă. ”Frații Rizea”, comentează artista.

Este incredibilă asemănarea dintre cei trei, semn că, poate, nu este întâmplător că sunt împreună. Vi se pare că seamănă?

ADDA și Cătălin Rizea, de 4 ani împreună

Cătălin Rizea este manager la casa de discuri „Baladda Records” și a devenit cunoscut de public odată cu participarea sa la Asia Express.

De atunci, Rizea a devenit un personaj îndrăgit, mai ales datorită momentelor în care a adus zâmbete pu buzele telespectatorilor, împreună cu soția lui.

Deși se certau extrem de des în cadrul emisiunii, Adda și Cătălin au recunoscut că așa decurge căsnicia lor, acesta fiind modul prin care își manifestă dragostea.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar împreună sunt părinții lui Alexandru, un băiețel de 3 ani. Cei doi dețin împreună o firmă de care se ocupă în mod egal.

Cei doi sunt împreună în fiecare clipă, iar afacerea lor este în plină dezvoltare.

Cei doi dețin un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records, asemenea pseudonimului folosit de artistă, ADDA BALADDA.

Cătălin Ionuț Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar colaborarea lor profesională îi face să petreacă foarte mult timp împreună, ba chiar să fie de nedespărțiți.

Aceștia merg împreună la concerte, la evenimente mondene, și chiar și în studio, Cătălin și Adda sunt împreună în fiecare zi.

Cătălin Rizea nu mai avusese experiență în acest domeniu, înainte să o cunoască pe artista hiturilor «Arde», «Lupii» și «Îți arăt că pot».

Acum, cei doi formează un întreg perfect atât în viața de cuplu, cât și în domeniul profesional. Adda și iubitul ei, Cătălin Rizea, s-au cununat civil la 28 mai 2016, la Târgu Mureș.

ADDA și-a tatuat mama

Vi se pare că seamănă? Uite și pe mama Addei!

Geanina Moldovana împlinit 50 de ani, pe 18 ianuarie. Ce cadou credeți că i-a făcut ADDA mamei? A dus-o la un salon de tatuaj!

Fosta concurentă de la „Asia Express” a postat pe rețelele de socializare o imagine dintr-un salon de tatuaje, ea fiind fana acestora. De data aceasta vedeta nu s-a așezat pe scaun, ci i l-a cedat mamei sale, Geanina Moldovan, care în cele din urmă și-a făcut curaj să facă acest pas.

Artista a povestit ce reacții au avut părinții când și-a făcut primul tatuaj. Avea numai 18 ani și era în perioada liceului. Gestul său nu a fost privit cu ochi buni de familia sa.

Sursa foto: Instagram


Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când

Recomandarile noastre