Viața de coșmar a Ioanei Filimon, concurenta „exmatriculată” din „Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost acuzată de șantaj

Viața de coșmar a Ioanei Filimon, concurenta „exmatriculată” din „Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost acuzată de șantaj
Zilele trecute, celebra emisiune de la Kanal D a rămas fără una din concurente. Ilinca Vandici a făcut un anunț uluitor: „Este descalificată!”. Ioana Filimon, una dintre cele mai vocale concurente, a fost scoasă din competiție pentru că nu a respectat regulamentul.

Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificată. Nu mai face parte din competiția noastră. Nici o reacție?”, a spus Ilinca Vandici, acum câteva zile.  Ioana Filimon fusese în centrul atenției în ultima perioada la „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Mădălina Pamfile.

 Cine este Ioana Filimon

În vârstă de 30 de ani, Ioana Filimon a intrat în lumea modei de la 16. De-a lungul timpului a participat la mai multe competiții locale și naționale de modă și a reușit să câștige două titluri de Miss. În 2016 a fost desemnată Miss România. Peste doi ani a câștigat  Miss Global Model of the World. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Tânăra a studiat Inginerie şi Protecţia Mediului, dar nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit. S-a axat pe televiziune și modă. „Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. (…) Nu am încă un stil bine definit, (…) îmi doresc să adopt un stil cu clasă”, spunea Ioana Filimon la începutul competitiei.

Ioana Filimon a fost sechestrată de iubitul turc milionar

În urmă cu doi ani, Ioana Filimon ținea prima pagină a ziarelor. Ea a mărturisit atunci că a fost sechestrată de iubitul său, în Turcia. Până în acel punct, relația dintre cei doi părea ruptă din povești. Ea era foarte frumoasă și cu două titluri de miss la activ, el, un milionar pregătit să îi satisfacă toate voile.

Ioana Filimon a mai spus și că bărbatul care a sedus-o, a  amenințat-o cu moartea dacă s-ar fi adresat poliției. „Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na… Nici nu am vrut să ies să declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia să îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sanătoşi cu toţii.

Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti. Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine. Eu ştiu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, aşa că dacă cineva consideră că eu sunt exact aşa cum mă descrie acel domn, treaba lor. Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac”,  a  mărturisit, în urmă cu trei ani, după episodul sechestrului, vedeta.

Iubitul turc a acuzat-o pe Ioana că îl șantaja

La momentul respectiv, iubitul turc milionar, Cengiz Şıklaroğlu a negat faptele. Mai mult, el a susținut că  Ioana i-a furat bani și bijuterii de zeci de mii de euro. Bărbatul susținea că ar fi fost șantajat de Ioana Filimon cu niște filmulețe compromițătoare pentru care i-ar fi cerut suma de 100.000 de euro.

„O să depun plângere penală împotriva Ioanei pentru că mi-a luat banii și inelul. Este o mincinoasă și trebuie să plătească pentru ce a făcut. Iar firmele care vor cumpăra inelul de la Ioana, dacă ea are de gând să-l vândă, o să le acționez în judecată pentru furt. Inelul pe care am dat 27.000 de dolari îmi aparține. Îi fac plângere la Poliție fiindcă trebuie să răspundă în fața legii pentru furt’, a declarat Cengiz Şıklaroğlu pentru Cancan, la momentul respectiv.

„Este un subiect sensibil pentru mine. Eu ştiu mai bine ce s-a întâmplat. (…) Nu doresc să comentez”, spunea Ioana, tot în aceeași perioadă. A menționat însă că are să îi trimită milionarului un inel înapoi.

Cine este Cengiz Şıklaroğlu și ce trabă a avut cu Bianca Drăgușanu

Dincolo de faptul că e milionar, acesta a mai avut de-a face și cu alte vedete din România. Bianca Drăgușanu a tras la el, acum un an, după separarea de Alex Bodi. Că a fost pe bune sau doar o strategie de imagine, doar ei știu exact. Cert este că  a fost o perioadă în care își transmiteau mesaje dulci prin intermediul rețelelor de socializare. Iar Bianca a vizitat Istanbulul în repetate rânduri în perioada aceea.

Sursa foto: Instagram