Vica Blochina, prima declarație după operația de micșorare a stomacului. Ce e obligată vedeta să facă în fiecare zi

Vica Blochina, prima declarație după operația de micșorare a stomacului. Ce e obligată vedeta să facă în fiecare zi
Vica Blochina a scăpat de ce a fost mai greu, e extrem de fericită, însă nu e atât de ușor să te refaci după o operație complicată.

Blonda însă strânge din dinți, face tot ce spun medicii fără să crâcnească, pentru că se gândește cât de frumos va fi finalul.

Alături de Vica Blochina a fost toată familia, iar cea mai bună prietenă a ei, Maria Constantin, are grijă de ea ca de un copil. I-a făcut supe strecurate pe care i le-a trimis acasă, imediat ce a ieșit din spital. În acest moment, nu are voie să mănânce decât lichide strecurate, a scăpat de dureri și pentru că nu are voie să facă sport, zilnic merge în jur de cinci kilometri.

Vica Blochina s-a pregătit temeinic pentru vară

„Îmi este foarte greu pentru că mă gândesc obsesiv la mâncare”

”Mă simt bine, nu am dureri și respect cu sfințenie indicațiile medicului. Este ca și cum aș ține o săptămână de detox și îmi este foarte greu pentru că mă gândesc obsesiv la mâncare. Nu am voie să mănânc deloc, doar lichide simple precum apă, supe clare, niște shakeuri proteice, ceai.

Doar ceea ce este super curat pot să mănânc. Nu am voie nimic din rândul produselor pe care trebuie să le mestec. Săptămâna viitoare o să trec pe piureuri, produse pasate. Nu am voie să fac sport, dar trebuie să fac mișcare așa că merg 4-5 kilometri pe zi, în fiecare zi, în parc. Mă simt foarte bine, nu am dureri sau greșuri. Se simte că a fost o intervenție, am ca o mică jenă la nivelul stomacului, dar așa nimic semnificativ”, a povestit Vica Blochina, pentru Wowbiz.

Vica Blochina și-a văzut visul cu ochii. E frumoasă și slabă, așa cum și-a dorit

„Timp de trei ani am avut o apăsare foarte mare”

Cele 13 kilograme pe care le luase în plus deveniseră o obsesie pentru Vica care a mărturisit că începuse să nu se mai uite în oglindă. „Sunt foarte fericită! Sunt atât de fericită că simt că mi s-a schimbat viața acum, după ce am făcut lucrul acesta. Timp de trei ani de zile am avut parte de o apăsare foarte mare, deoarece nu puteam să slăbesc. Nu puteam să slăbesc absolut deloc. Țineam regim, slăbeam un kilogram și puneam două la loc.

„Ocoleam oglinzile acasă pentru că nu puteam să mă uit la mine”

Am acumulat foarte repede vreo 13 kilograme peste greutatea mea normală și eram super frustrată. Ocoleam oglinzile acasă pentru că nu puteam să mă uit la mine. Înainte să plec, m-am văzut la o emisiune și când mi-am văzut fața umflată m-am speriat pentru că acolo se vede cel mai bine. Când cineva te surprinde. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva și că nu am altă soluție. A fost un motiv de depresie pentru mine”, a povestit fosta balerină.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre