Vica Blochina s-a lipit de Oana Roman. Vrea să fie și ea influenseriță

Vica Blochina s-a lipit de Oana Roman. Vrea să fie și ea influenseriță
Oana Roman și Vica Blochina s-au împăcat. Ba chiar,  cea dintâi a spus că regretă că, în ziua împăcării, nu a putut sta mai mult cu noua- veche prietenă.

Vica Blochina s-a lipit de Oana Roman, iar fanii celor două sunt foarte bucuroși că s-au împăcat. Cele două erau nedespărțite la un moment dat, apoi, dintr-o dată a fost evident pentru toată lumea că au început să nu se mai frecventeze. Apoi fosta iubită a lui Victor Pițurcă a recunoscut.

Prin februarie, întrebată de fani dacă mai are o relație de prietenie cu Oana Roman, Vica Blochina a negat acest lucru, fără să dea, însă, mai multe detalii. Răspunsul său i-a uimit pe fanii celor două. Asta cu atât mai mult cu cât oamenii le-au admirat mereu datorită susținerii pe care au arătat-o una față de cealaltă.

Vica Blochina s-a lipit de Oana Roman

Acum, cele două au îngropat securea. Până la urmă, ambele au trecut prin evenimente traumatizante. Oana, printr-un divorț. La care se adaugă și vestea că fostul soț deja se vede cu altcineva. Iar Vica a avut un accident de r mașină, din care a ieșit destul de șifonată.

Vica Blochina s-a lipit de Oana Roman. Vrea să fie și ea influenseriță

Cele două au ieșit luni să celebreze împăcarea pe o terasă, dar nu au fost singure. Alături de ele s-a aflat și un celebru și frumos estetician. Cert este că Vica s-a grăbit să facă un scurt video și să îl distribuie pe Instagram, ca să știe lumea că fetele s-au împăcat. Iar Oana a regretat, tot pe Instagram, că nu a putut sta mai mult cu prietena ei, dar avea treabă, să o ia pe Iza de la afterschool și să meargă împreună să o viziteze pe Mioara Roman.

Oana Roman încă își etalează noul look

Deși și-a pus peruca pentru o ședință foto, duminică, se vede treaba că fiica fostului premier se simte bine în pielea ei, căci a continuat să o poarte și luni. Vedeta a surprins pe toată lumea după ce s-a afișat pe rețelele de socializare brunetă și cu părul creț. La fel a ieșit și pe terasă alături de prietena ei Vica Blochină. Oana Roman le-a transmis celor din mediul online că a simțit nevoia de păr mai lung și că și-a luat o perucă. „Simțeam nevoia de par mai lung și mi-am luat o peruca pentru ședința foto”, a fost mesajul Oanei.

Sursa foto: Instagram

Boris Johnson anunță testare în masă în Marea Britanie. Vrea să facă ce în România nu se face