Video. Delia are superputeri ciudate. E de neimaginat ce poate face cu picioarele

Video. Delia are superputeri ciudate. E de neimaginat ce poate face cu picioarele
Delia este una din cele mai îndrăgite artiste autohtone. E mereu aclamată pe scenă, dar și ori de câte ori apare la televiziune. Cântăreața impresionează mereu prin ținutele inedite pe care le poartă, însă de curând și-a surprins fanii cu un clip video.

Toți fanii ei au putu vedea că Delia are superputeri ciudate. Nimeni nu se aștepta la asta. Delia, dincolo de faptul că este o artistă desăvârșită și o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, are trup de contorsionistă. Ar putea performa în domeniul acesta.

Vedeta a postat pe TikTok un clip video în care își laudă mobilitatea corporală. Ceea ce face Delia cu picioarele e de neimaginat, modul în care și le poate întoarce, dar și cu mâinile, e la fel de mobilă. Ea este ceea ce se numește „persoană hipermobilă”. Putând să își miște și poziționeze membrele în moduri care sunt imposibile pentru cei mai mulți oameni.

Mai multe vedeți în clipul următor.

@delia #hypermobility ♬ original sound – 🚌 Val Purrestor 🐈‍⬛

Cum a ajuns Delia să aibă superputeri ciudate

Lumea op știe pe Delia că e foarte pofticioasă când vine vorba de mâncare, și că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă. Totuși are un cort suplu, de invidiat. Ceea ce mai recunoaște Delia e faptul că  nu este nici pe departe adepta curelor de slăbire. Ea face, însă, sport frecvent. „Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei VIVA.

De asemenea, Delia a mărturisit că a încercat să țină o dietă o singură dată, însă a renunțat după trei zile. „Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, a mai mărturisit artista.

Sportul însă face parte constantă din viața Deliei. În timpul pandemiei, Delia și-a amenajat în propria casă o sală de fitness complet echipată, pentru a se putea întreține chiar și atunci când sălile de sport au fost închise.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre