Video. Pe Dani Mocanu nu îl „doare” de dosarele penale: merge la pensat! – Exclusiv

Video. Pe Dani Mocanu nu îl „doare” de dosarele penale: merge la pensat! – Exclusiv
Pe Dani Mocanu pare că nu-l mai stresează nimeni, dosarele penale nenumărate oricum nu îi provoacă gânduri negre niciodată. El se pregătește să lanseze „un nou hit”, iar azi filmează.

Și pentru că nu se face ca un artist de talia lui să apară nearanjat în fața publicului, Dani Mocanu le-a servit tuturor „mafioților” o lecție de stil: S-a dus la pensat.

Dacă l-a durut, nu știm. Știm că, în general, bărbații suportă greu durerile de acest gen. Cert e că în clipul pe care l-a postat pe Instagram, în care se laudă „Ne facem frumoși! Mâine avem filmare”, a avut grijă să pună un fond muzical adecvat. Culmea, nu o manea din propriul repertoriu.

Dani Mocanu nu s-a plictisit în arest la domiciliu

Amintim că în luna august, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, la finele lunii august, acuzat, împreună cu fratele său, acuzați de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august. Victima, un bărbat pe care cei doi plănuiseră în detaliu să îl linșeze, nu a îndrăznit să depună reclamație la poliție, chit că s-a plimbat prin două spitale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Însă poliția însă s-a autosesizat și a stabilit că altercația extrem de violentă a fost cu premeditare, așa că a încadrat fapta fraților Mocanu la tentativă de omor. Tribunalul Argeș a decis ca Dani Mocanu să fie plasat, 30 de zile, în arest la domiciliu, iar pe numele fratelui său a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi au fost reținuți în aeroport.

CV penal de top: manelistul are un dosar și pentru o piesă

Dani Mocanu nu e la prima abatere. La sfârșitul lunii iulie, manelistul Dani Mocanu a fost reținut, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Asta după ce, anul trecut în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. El trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei, instanţa obligând YouTube să retragă videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

La finele anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit. Așa s-a ales cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.

În timp ce în dosarul de trafic de persoane așteaptă să i se prescrie faptele, Dani Mocanu a fost citat în primăvara acestui an într-un alt caz penal, în care este acuzat că a mutilat un fotbalist, în urmă cu mai bine de trei ani. S-a ajuns până acolo încât în martie, victima, Alex Richard Podar Petho, un sportiv de performanță din Târgu Mureș, s-a judecat pentgru a obține o decizie judecătorească de urgentare a anchetei, după ce Polița și Parchetul au ținut dosarul la sertar.

Dani Mocanu riscă pușcăria și pentru alte fapte, el fiind prins la volan fără permis în nenumărate rânduri. Cu toate acestea până acum, nici măcar o zi, nu a ajuns după gratii.

Sursa foto: Instagram