Exclusiv. Îmbrăcat în uniformă militară, Dani Mocanu ține lecții de viață: „Nu haina face pe om”

Exclusiv. Îmbrăcat în uniformă militară, Dani Mocanu ține lecții de viață: „Nu haina face pe om”
După ce a accidentat cu TAB-ul două mașini în Râmnicu Vâlcea, în timp ce filma un videoclip plimbându-se în turelă, pe o stradă principală din oraș, Dani Mocanu a catadicsit să își ceară scuze.

„România iartă-mă că te deranjez mereu…”, a scris Dani Mocanu pe Instagram, alături de o fotografie în care apare îmbrăca într-un simulacru de uniformă a armatei române. Are tricolorul pe braț și îi scrie „România” pe piept. Vrea să arate aproape ca un „scorpion” din teatrele de operațiuni.

După ce a abandonat pornirile creștine, în care nu a mai compus manele, și nici nu a filmat videoclipuri pline de femei dezbrăcate, Dani Mocanu  face acum parada modei. Într-o postare recentă, și-a procurat o armură de cavaler medieval, cu coif metalic, zale, scut și sabie. Asta după ce a avut mai multe tentative, la granița cu Ucraina, unde a încerca să „salveze” mai multe femei refugiate din calea războiului. Menționăm că femeile pe care dorea să le „salveze” au fost extrase rapid din mașina manelistului și informate că există fel și fel de prădători… CITIȚI MAI MULTE DESPRE ACEST INCIDENT, AICI! 

DAR SI AICI: „Dani Mocanu și-o caută cu lumânarea. Iar a încercat să „salveze” niște ucrainence și iar l-a prins poliția

Dani Mocanu, lecție de viață de la Balenciaga

Dincolo de toate, după ce s-a pozat, dezbrăcat, într-un pat poleit cu aur, urându-le noapte bună „tuturor femeilor”, Dani Mocanu a decis să le țină fanilor săi o lecție de viață. Mesajul lui, o vorbă plină de înțelepciune concentrată: „Nu haina face pe om”.

„Îmi aduc aminte când eram mic și nu aveam bani. Nu îmi permiteam haine de firmă cum vedeam la alți copii. Umblam cu adidași chinezești și îmi era rușine de ceilalți. Azi dau mii de euro pe haine și îmi dau seama că toți acei ani m-am simțit inferior degeaba. Nu haina face pe om și nu asta înseamnă a fi fericit și împăcat sufletește. Așadar luptați pentru visul vostru, dar nu vă lăsați amăgiți de aceste lucruri de nimic care nu vă aduc nicio bucurie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Luptați să ajungeți cineva… azi dacă merg și desculț pe o stradă plină de noroi toată lumea mă salută. Fiindcă da… sunt cineva!!!  Să vă ajute Dumnezeu să vedeți adevăratele valori și adevăratele realizări ale vieții”, a scris Dani Mocanu, pozându-se cu două plase cu produse cumpărate de la Balenciaga.

Sursa foto: Instagram