Video revoltător. Bădălau își sapă singur groapa. S-a filmat singur în timp ce își punea copiii în pericol

Video revoltător. Bădălau își sapă singur groapa. S-a filmat singur în timp ce își punea copiii în pericol
Gabi Bădălău își face rău singur. El a postat imagini în care dovedește exact faptele de care l-a acuzat, ani de zile, fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a distribuit imagini pe care le-a filmat singur, în timp ce își punea copiii în pericol. Iubitul Biancăi Drăgușanu s-a filmat, cu telefonul, în bolidul său de lux. În timp ce băieții lui și ai Claudiei Pătrășcanu stau pe bancheta din spate a Bentley-ului, fără să poarte centuri de siguranță, tatăl conduce cu o mână și cu alta îi filmează. Mai mult, deși se afla pe o autostradă intens circulată (n. probabil autostrada Soarelui, A2), pentru câteva momente nu a fost atent la drum, ci la ce capta camera video a telefonului.

Fosta soție a avut dreptate?

În repetate rânduri, în timpul procesului lor, Claudia Pătrășcanu a reclamat faptul că fostul ei soț este inconștient, iresponsabil și imatur. Imaginile surprinse acum vin să întărească exact un astfel de comportament.

Așa cum știți, fiul de politician Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat la câțiva ani după ce s-au căsătorit, și mult timp s-au judecat pentru custodia și domiciliul copiilor. În final, instanța i-a dat câștig de cauză mamei. Copiii locuiesc cu Claudia Pătrășcanu, la Constanța, însă își vizitează tatăl frecvent.

Cei mici, care sunt deja elevi, sunt răsfățați de întreaga familie a bărbatului. Peste vară, Gabi Bădălău i-a dus și în vacanță în Grecia. În plus, a petrecut în compania lor cât de mult timp a putut. Cei mici au fost, în compania tatălui, la meciuri de fotbal, dar s-au distrat foarte mult și la piscină. Deseori, mândrul tătic a distribuit pe Instagram imagini cu fiii săi.

Bădălau își sapă singur groapa, cu imaginile postate

În prezent, Gabi Bădălău este într-o relația asumată cu Bianca Drăgușanu. El este foarte apropiat de fiica acesteia, după cum a mărturisit. Din postările celor doi însă, nu se știe cât de mult s-au împrietenit copiii. Sofia și băieții lui Bădălău sunt aproximativ de aceeași vârstă. Este de așteptat să petreacă timp împreună, mai ales că părinții lor sunt împreună. Totuși, Claudia Pătrășcanu s-a exprimat public referitor la faptul că nu o dorește pe Bianca în preajma copiilor săi. Este de așteptat ca acesta să fie motivul pentru care nu au apărut, încă, imagini cu cei trei copii împreună.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre