Video senzațional. Iulia Vântur i-a arătat lui Salman Khan ce e în stare. Mișcările blondei l-ar pune la pământ pe orice bărbat

Video senzațional. Iulia Vântur i-a arătat lui Salman Khan ce e în stare. Mișcările blondei l-ar pune la pământ pe orice bărbat
Pe 17 decembrie, Iulia Vântur a lansat un videoclip alături de actorul, cântărețul și producătorul muzical Yo Yo Honey Singh, unde cântă și dansează de rupe podelele. Până acum a făcut 31 milioane de vizualizări.

Nu mai e nicio îndoială. Iulia Vântur e fantastică atunci când vrea, iar în ultima melodie lansată i-a arătat lui Salman Khan ce înseamnă o femeie adevărată, pe care nici un bărbat n-ar vrea să o piardă. În videoclip ea apare îmbrăcată cât se poate de provocator, dansează într-un mod sexy de parcă ar vrea să reproducă mișcările lui Jennifer Lopez din melodia „On the floor”.

Dovadă că, deși a fost lansat doar cu trei săptămâni în urmă, melodia a făcut ravagii, iar unduirile vedetei nu se vor uita cu una, cu două. Așa că fanii din întreaga lume nu au pierdut ocazia și au lăudat-o cât au putut de mult pe româncă, afirmând că nu e doar frumoasă, ci și foarte talentată.

Cum s-au cunoscut Iulia și Salman Khan

De când Iulia Vântur este împreună cu Salman Khan, cârcotașii i-au despărțit și i-au împăcat de nenumărate ori pe cei doi, dar în ciuda acestora, ei sunt tot împreună. Chiar dacă au trecut uneori prin momente grele. Salman și Iulia s-au văzut pentru prima dată în mai 2011 la un Festival de Film de la Dublin, unde actorul indian prezenta filmul “Ek Tha Tiger”.

Iulia plecase atunci cu fostul iubit, Marius Moga, dar după doar un an drumurile lor s-au despărțit și Iulia a decis să plece în India. Singură. A început o relație neștiută de nimeni cu Salman, iar în 2014 a ajuns să danseze în filmul “O Teri”, în care joacă Salman Khan.

În noiembrie același an, cei doi apar la nunta surorii mai mici a actorului indian, Arpita Khan. Doi ani mai târziu, apare și prima fotografie cu Salman Khan și Iulia Vântur împreună, în perioada în care blonda prezenta emisiunea „Ferma vedetelor”.

Recomandarile noastre