Video. Shakira a necesitat ajutorul unui psiholog după ce a intrat în șoc. Imaginile acestea au devastat-o

Video. Shakira a necesitat ajutorul unui psiholog după ce a intrat în șoc. Imaginile acestea au devastat-o
De când s-a despărțit de Pique, Shakira a ajuns de nerecunoscut. Cântăreața suferă enorm și are nevoie de ajutor.

Shakira a făcut o criză de nervi după ce a văzut fotografiile cu Pique și noua sa iubită. Jurnaliștii spun că se simte trădată.

Shakira a cedat nervos și a ajuns la psiholog. Ce s-a întâmplat cu celebra cântăreață

Shakira a rămas șocată atunci când a văzut cât de repede s-a reorientat Pique după ce s-a despărțit de ea. Potrivit jurnaliștilor, ea nu se aștepta nici în ruptul capului ca bărbatul cu care a stat atâția ani și are doi copii să aibă un asemenea comportament.


Când a văzut imaginile cu noua iubită a sportivului ea a realizat că nu mai există nici un fel de cale de împăcare și atunci s-a dus la psiholog. Este vorba de câteva poze cu Pique și Clara Chia Marti când au fost la un concert, unde nu s-au ferit absolut deloc, iar sursele spun că i-au provocat cântăreței o „adevărată cădere nervoasă”.

„Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique sărutându-se cu noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a notat jurnalistul Jordi Martin, conform Music Mundial.

Pique a prezentat-o părinților

Potrivit informațiilor oferit de La Razon, Clara nu este nici pe departe o simplă femeie în viața lui Pique, pentru că sportivul e îndrăgostit lulea. Și ca să-i arate tinerei ce intenții are, a prezentat-o și părinților săi, dar și celor doi copii. Lucru care a supărat-o rău pe Shakira.

Cum locuința în care stă e despărțită de cea a lui Pique doar de o piscină, până să se mute definitiv în SUA, Shakira a hotărât să facă un zid înalt, ca să nu-i mai vadă pe cei doi îndrăgostiți. „Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină. Așa că Shakira vrea să construiască un zid, pentru a nu-i mai vedea nici pe ei, nici pe Clara”, a precizat o sursă.