Shakira a pierdut tot. Pique are gânduri serioase cu noua iubită și a făcut primul pas în acest sens

Shakira a pierdut tot. Pique are gânduri serioase cu noua iubită și a făcut primul pas în acest sens
Pique și Shakira păreau cel mai sudat cuplu, dar încurcate sunt căile dragostei. Sportivul a demonstrat însă că nu are chef de aventuri.

Pique vrea relație serioasă cu Clara, noua iubită, așa că cei care au spus că nu e un bărbat serios, s-au înșelat.

Shakira a pierdut tot. Pique are gânduri serioase cu noua iubită și a făcut primul pas în acest sens

Au trecut doar câteva zile de când presa spaniolă a reușit să afle cine este femeia pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira. E vorba de Clara Chia Marti, care are 23 de primăveri și, din ceea ce se cunoaște, este studentă la Relații Publice, dar lucreaz și la Kosmos, compania lui Pique. Potrivit informațiilor oferit de La Razon, Clara nu este nici pe departe o simplă femeie în viața lui Pique, pentru că sportivul e îndrăgostit lulea. Și ca să-i arate tinerei ce intenții are, a prezentat-o și părinților săi, dar și celor doi copii.

„Vrea să construiască un zid, pentru a nu-i mai vedea nici pe ei, nici pe Clara”

Acest lucru a fost o altă palmă pentru Shakira, care s-a supărat îngrozitor, simțindu-se și mai trădată. O altă problemă care o macină pe cântăreață este faptul că locuința în care stă e despărțită de cea a lui Pique doar de o piscină. Așa că, până să se mute definitiv în SUA, Shakira a hotărât să facă un zid înalt, ca să nu-i mai vadă pe cei doi îndrăgostiți.

„Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină. Așa că Shakira vrea să construiască un zid, pentru a nu-i mai vedea nici pe ei, nici pe Clara”, a precizat o sursă pentru publicația spaniolă.

Se mută în SUA

Conform Marka, vedeta are la Miami o vilă estimată la 16 milioane de dolari, pe care a cumpărat-o acum 21 de ani cu suma de 3 milioane de dolari. Casa a fost ridicată în 1951, are o suprafață de 2000 mp, șase dormitoare, șapte băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și, cel mai important, ieșire la ocean.