Fratele Shakirei nu l-a plăcut niciodată pe Pique. Pe cântăreață a atins-o săgeata lui Cupidon

Fratele Shakirei nu l-a plăcut niciodată pe Pique. Pe cântăreață a atins-o săgeata lui Cupidon
Shakira vrea să șteargă cu buretele tot trecutul și e din ce în ce mai hotărâtă să-și vadă de viață. Sursele spun că s-ar fi îndrăgostit.

Shakira a părăsit Spania și a ajuns în California alături de cei doi copii ai săi, Milan și Sasha.

Fratele Shakirei nu l-a plăcut niciodată pe Pique. Pe cântăreață a atins-o săgeata lui Cupidon

Au stat împreună mai bine de zece ani, dar Pique nu a fost chiar pe placul familiei Shakirei. Nu demult, fratele celebrei cântărețe, Tony Mebarak, a dezvăluit că nu l-a simpatizat niciodată pe Pique. Sigur că a existat și un motiv pentru care sportivul nu i-a intrat la inimă: se ducea la prea multe petreceri și nu lua în serios familia.

S-a îndrăgostit Shakira?

La scurt timp după ce vedeta a plecat în California, au început să apară zvonuri că artista s-ar fi îndrăgostit de un actor celebru. Totul a început de când cei doi au început să se urmărească pe rețelele sociale. Cine să fie cel care i-a luat inima Shakirei? Sursele spun că ar fi vorba de Chris Evans, nimeni altul decât actorul care l-a interpretat pe Căpitanul America.

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă Marca, Chris ar fi afirmat că Shakira este cu adevărat „spectaculoasă”, punctând și faptul că își dorește o femeie cu care să aibă o relație frumoasă și mai ales stabilă.

De ce s-a despărțit Shakira de Pique

Shakira și Pique au pus capăt relației luna trecută și au făcut anunțul despărțirii pe o rețea de socializare. „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private.

Vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost scris în comunicatul remis presei de Agenţia de PR a Shakirei, cu acordul lui Pique. La scurt timp după ce cântăreața și Pique și-au spus adio, ea a lansat o superbă piesă alături de David Guetta și Black Eyed Peas, intitulată „Nu-ți face griji”, despre care sursele spun că ar fi chiar un mesaj pentru fostul partener de viață.

Sursă foto: playsport