George Buhnici a primit cel mai dur mesaj. Un medic anestezist l-a pus la punct

George Buhnici a primit cel mai dur mesaj. Un medic anestezist l-a pus la punct
Declarațiile șocante ale lui George Buhnici privind femeile care au celulită și vergeturi l-au făcut pe un tânăr medic anestezist să ia atitudine.

Un medic anestezist de la secția ATI a Spitalului Județean din Brașov i-a dat lui George Buhnici cea mai dură lecție de viață.

George Buhnici a primit cel mai dur mesaj. Un medic anestezist l-a pus la punct

Șocat de ceea ce a putut să spună influencerul George Buhnici, Amin Zahra, un doctor anestezist de la secția ATI a Spitalului Județean din Brașov i-a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Postarea acestuia a fost distribuită de 14.000 de orei în doar 15 ore de la publicare. Medicul îl invită pe Buhnici într-o maternitate și într-o sală de terapie intensivă, unde va vedea cu adevărat ce înseamnă suferință și dragostea unui bărbat pentru o femeie.

„Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei”

„Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină. Să vedeți cu ce cicatrici rămân! Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și ai proaspătului tătic, decât conexiunea care se creează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul. Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale! Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei. Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume”.

„Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el”

„Dacă ar fi mers zi de zi la «săliță» cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos. Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi. Bucuria ei suntem noi: un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins”, a subliniat medicul.

Sursă foto: facebook, instagram