Abia acum s-a aflat cine e și unde lucrează femeia cu care Pique o înșela pe Shakira

Abia acum s-a aflat cine e și unde lucrează femeia cu care Pique o înșela pe Shakira
Relația lor a devenit publică acum două luni, dar abia acum identitatea amantei a fost devoalată. Când și-a luat amantă, Pique a acționat ca și cel mai banal bărbat.

Identitatea femeii cu care Gerard Pique (35 de ani) a înșelat-o pe Shakira (45 de ani) a rămas ascunsă vreme de aproximativ două luni, dar acum misterul a devenit public. Asta, în ciuda eforturilor depuse de ambele personaje implicate. Pusă la rang de amantă, tânăra și-a șters conturile de pe rețelele sociale, însă degeaba.

Săptămâna aceasta, celebrul tabloid El Periodico a dezvăluit identitatea tinerei și a oferit și detalii despre ea.  Femeia cu care Pique a înlocuit-o pe Shakira are jumătate din vârsta artistei, 23 de ani. Ea se numește Clara Chia Marti și trăiește în Barcelona. Inițial s-a spus că Pique și amanta s-au cunoscut într-un bar, cu mai multe luni în urmă, iar relația dintre ei ar fi început imediat.

Femeia cu care Pique o înșela pe Shakira lucrează pentru fotbalist

Între timp se știe că tânăra Clara Chia Marti lucrează acum pentru Kosmos, compania fotbalistului.  „Este o studentă la Relații Publice care lucrează și în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut secretă relația, dar toată lumea din jurul lor știe cu adevărat ce se întâmplă”, a declarat, pentru ziar, sursa care i-a dezvăluit identitatea.

Shakira se mută în celălalt capăt al lumii, vrea distanță maximă de Pique

După 12 ani alături de marea dragoste a vieții sale, Shakira se mută în celălalt capăt al lumii, ca să fie cât mai departe de tatăl copiilor si care a rănit-o iremediabil. Ea pleacă la 7.500 kilometri și va ocupa o vilă de 16 milioane de euro.

Conform Marca, Shakira părăsește Catalunia pentru Miami, unde deține o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro. Cât a locuit în Spania și relația cu fotbalistul era pe val, Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată. Până la urmă, lipsa clienților pentru vilă îi pică bine vedetei, pentru că are unde pleca să uite de cel care i-a înșelat sentimentele. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață în urmă cu 21 de ani. A fost o adevărată afacere. Shakira a plătit pe imobil doar 3 milioane de dolari, iar între timp, prețul a crescut remarcabil. Vila din Miami are o suprafață totală este de 2.000mp, 6 dormitoare, 7 băi, propria sală de fitness, o sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.