Pique a lovit-o pe Shakira unde a durut-o mai tare. Și-a găsit iubită și le-a arătat-o și copiilor

Pique a lovit-o pe Shakira unde a durut-o mai tare. Și-a găsit iubită și le-a arătat-o și copiilor
Nu mai e cale de întoarcere în relația dintre Shakira și Pique. Ea nu mai vrea să-l vadă în viața ei, iar sportivul s-a reorientat.

Nimeni nu se aștepta ca Pique să facă acest pas, dar lui nu-i pasă. S-a îndrăgostit și vrea să știe asta toată lumea.

Pique a lovit-o pe Shakira unde a durut-o mai tare. Și-a găsit iubită și le-a arătat-o și copiilor

Gerard Pique și-a refăcut viața, mult mai repede decât s-ar fi așteptat cunoscuții. Potrivit presei spaniole, sportivul are deja o relație stabilă cu o tânără superbă de care s-a îndrăgostit. Noua iubită are doar 22 de ani și se pare că lucrează la Kosmos, compania pe care el o deține la Barcelona.

Mai mult, sursele susțin că pentru a demonstra că are intenții serioase cu ea, Pique i-ar fi făcut cunoștință iubitei cu cei doi copii. Conform informațiilor oferite de cotidianul Marca, starul Barcelonei ar fi cunoscut-o pe actuala parteneră la Balloon World Cup și lucrurile au evoluat foarte repede între cei doi.

Shakira vrea să plece definitiv din Barcelona

În ceea ce o privește pe Shakira, după ce s-a despărțit de Pique, nu mai vrea să stea în Barcelona și se pare că se va muta la mii de kilometri distanță de acesta. Printre proprietățile pe care artista le deține se află și o superbă vilă în Miami, unde se pare că vrea să-și ducă viața în liniște. În plus, ea ajungea des în SUA pentru proiecte profesionale, așa că lucrurile s-au legat.

Casa valorează 16 milioane de euro

Sursele susțin că locuința care acum va deveni reședință, a încercat să fie vândută de Shakira de mai multe ori. Casa valorează aproximativ 16 milioane de euro și a fost ridicată în anul 1951. Locuința are nu mai puțin de șase dormitoare, dar și șapte băi, precum și o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și, cel mai important, ieșire la ocean.

Shakira mai deține proprietăți în Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Capri, New York, Punta del Este și Bahamas.

Sursă foto: unsitedemuzica