Vieți anterioare. Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de multe ori

Vieți anterioare. Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de multe ori
Observăm principiile reîncarnării peste tot în viață. Ciclurile naturii, ziua și noaptea, mișcarea soarelui, a pământului, a lunii și a sistemului solar. De asemenea, vedem principiile reîncarnării reflectate în jurul nostru în fiecare zi. O plantă crește, moare și își eliberează semințele. Semințele sale se cufundă în pământ, încep să răsară și viața nouă renaște din nou.

Vieți anterioare. Reîncarnarea sau renașterea energiei sau a vieții are loc în jurul nostru, în diferite forme, în fiecare zi. Cunoscută și sub denumirea de „metempsihoză” și „transmigrație”, reîncarnarea și conceptul de vieți trecute există de mii de ani, datând din vechile tradiții celtice, grecești, asiatice și indiene. În zilele noastre, aproximativ 51% din populația lumii crede într-o formă de viață de apoi, aproximativ 7% cred că suntem în cele din urmă reîncarnate.

Majoritatea dintre noi am trăit multe vieți înainte de aceasta și uneori ne putem aminti aceste vieți trecute. Aceste vieți trecute și „eurile” din trecut sunt identificate ca extensii ale noastre și ale ego-urilor noastre.

Cu toții ne-am reîncarnat

Se crede în mod obișnuit că multe dintre caracteristicile noastre personale, experiențele și capacitățile din această viață reflectă dacă am mai trăit pe pământ. Dacă am avut Vieți anterioare. Se crede că măsurând cu cât ne maturizăm, cu atât suntem mai dotați în anumite domenii ale vieții și cu atât mai des trecem prin experiențe de trezire spirituală.

Adevărul este că, cel mai probabil, cu toții ne-am reîncarnat. Cu toate acestea, unii dintre noi au trecut prin acest ciclu mai mult decât alții. Prin urmare, unii au experimentat multe dintre următoarele caracteristici:

Vis recurent

Visele sunt reflexe ale minții inconștiente. În timp ce visele repetitive pot uneori semnifica traume, frici sau probleme pe care creierul încearcă să le proceseze („treabă neterminată”), visele repetitive pot fi, de asemenea, potențial reflexe ale experiențelor vieții trecute. 

Mulți oameni susțin că au experimentat anumite evenimente, au văzut anumite persoane sau au mers frecvent în anumite locuri în visele lor. Acestea se simt foarte familiare și cumva recunoscute. 

Amintiri în afara locului

Există multe cazuri înregistrate de copii care au amintiri deplasate. În timp ce amintirile din afara locului s-ar putea datora unor fantezii simple, neînțelegeri sau unei incongruențe în abilitatea de a ne aminti. Există dovezi care sugerează că amintirile din afara locului ar putea dezvălui conexiuni cu viețile trecute.

Ai o intuiție puternică

Intuiția este capacitatea de a echilibra mintea conștientă și inconștientă. De a intra în izvoarele noastre mai adânc. De înțelepciune primară și cunoaștere înnăscută. Se spune că, cu cât ne maturizăm sufletesc, cu atât suntem mai aproape de a ne întoarce la „sursă”. Aceasta este cunoscută și sub numele de nirvana sau eternitate. Din ea provin sufletele noastre.

Deja vu

Cu toții am experimentat un deja vu la un moment dat în viața noastră. Este acel sentiment bizar pe care, cumva, l-am trăit deja într-un moment din timp. De multe ori acest deja vu vine spontan și este declanșat de mirosuri, sunete, priveliști, gusturi și diverse alte senzații. 

În timp ce unii susțin că deja vu este o disonanță neurologică, alții susțin că deja vu reflectă posibilitatea altor dimensiuni (adică universuri paralele). Alții cred că este un revelator al experienței vieții trecute.

Ești un empat

Dacă ești un empat, poate fi un semn că ai avut Vieți anterioare. Empatii absorb emoțiile și, în unele cazuri, durerile fizice ale celor din jur. Aceștia empatizând literalmente sau simțind și trăind în mod direct ceea ce alții experimentează.

În timp ce identificarea ca un empat și absorbția emoțiilor altora ar putea fi văzută, în unele cazuri, ca o formă psihologică de evitare a ocolirii propriilor probleme și atribuirea vina altora. În alte cazuri poate fi văzut ca un semn al unui suflet care a suferit multe reîncarnări. 

Horoscop Minerva – 7 februarie. Atenție, posibile accidente!