Vin Diesel nu mai e de mult „fast and furious”. Imaginile probează transformarea șocantă

Vin Diesel nu mai e de mult „fast and furious”. Imaginile probează transformarea șocantă
Vin Diesel fără cămașă. Are 54 de ani, își arată cu mândrie trupul de tată într-o excursie cu iahtul alături de Zoe Saldana și soțul ei Marco Pereg. Nimic anormal până aici. actorul a povestit recent că, între filmări, își 1„relaxeazp” trupul. Dar nu se aștepta nimeni să ajungă în halul în care apare în cele mai recente imagini.

Vin Diesel nu mai e de mult „fast and furious”. E gras și relaxat, cu un bombeu „superb” de burtă de bere, am putea spune. Actorul, în vârstă de 54 de ani, căruia i s-a alăturat și prietena sa Paloma Jiménez, a spus anterior că își relaxează alimentația sănătoasă strictă și își stabilește programul între roluri, deoarece este departe de cameră.

Vedeta Fast and the Furious a recunoscut anterior că „Am avut cel mai bun corp din New York de zeci de ani”. Toată lumea și-l amintește plin de pătrățele, cu mușchi proeminenți și pompați la sală.

Vin Diesel nu mai e de mult „fast and furious”

Relaxându-se pe puntea iahtului, Vin, a lucrat la bronz în timp ce se uita la soare fără cămașă. Nu aveam nicio problemă cu noile sale dimensiuni, fiind văzut mai tot timpul ciugulind bunătăți.

Vin, care joacă alături de Zoe în continuarea filmului Avatar, a părut să se simtă foarte bine pe punte, apoi s-a aruncat în apă pentru o bălăceală pe un seabob, scrie Daily Mail.

Ultima dată când a fost văzut așa gras, Vin Diesel, era în 2015. Atunci a reușit să calmeze comentariile răutăcioase și îngrijorate. Vedeta Fast and Furious a recunoscut că a reușit să elimine comentariile negative. Deoarece fizicul său de obicei a fost lăudat. El a explicat că își permite luxul de a fi gras doar atunci când știe că are luni bune departe de platourile de filmat. Apoi, știe exact cu cât timp înainte trebuie să înceapă antrenamentele ca să își reintre în formă.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram