Viorica de la Clejani e ca un taifun, nu iartă pe nimeni. Iată ce pagubă i-a făcut unul dintre câini

Viorica de la Clejani e ca un taifun, nu iartă pe nimeni. Iată ce pagubă i-a făcut unul dintre câini
Cu doar câteva în urmă, Viorica de la Clejani a susținut un concert fantastic la Sala Palatului, care n-a început tocmai bine pentru artistă.

Viorica s-a supărat îngrozitor pe sunetist, iar când artista are o problemă, toată lumea știe că e ca un taifun, așa că țipetele femeii cu greu au putut fi oprite. Din nefericire, vocea puternică a Vioricăi s-a auzit chiar și în sală și, pentru a drege busuiocul, Ioniță le-a spus tuturor că ea este o profesionistă din toate punctele de vedere.

E adevărat că nu toate țipetele Vioricăi nu prea au fost văzute cu ochi buni, dar în final totul s-a terminat cu bine. ”Viorica e puțin nervoasă, se ceartă cu inginerul de sunet pentru că vrea ca din punct de vedere al sunetului să iasă perfect.”, a spus Ioniță de la Clejani, chiar pe scenă.

Ce surpriză i-a făcut Ioniță ca să facă fericită

Mai mult, Ioniță i-a făcut și o surpriză plăcută soției sale și a vrut ca toți telespectatorii să știe. Așa că a venit pe scenă de mână cu artistul plastic Mihai Glodeanu, cel care i-a făcut celebrei cântărețe un tablou imens. ”Viorica îmi cântă de trei ori pe zi, de fiecare dată îi fac un cadou. Acum, mi-a cântat mai mult… trebuie să-i fac un cadou.

I-am pregătit despre care ea nu știe nimic, vă jur! Îl invit în scenă pe domnul Mihai Glodeanu și vreau să vină și cadoul pe care l-am pregătit. Sper ca Viorica să fie bucuroasă.”, au fost cuvintele lui Ioniță de la Clejani.

Scene de comedie

Din păcate însă, Ioniță nu a fost prea mult noroc. În primul rând pentru că Viorica a mai avut un motiv de nervi, rochia prea strâmtă. Când a văzut din nou un tablou, aceasta nu s-a mai putut abține și s-a dat în spectacol în fața spectatorilor. ”Iar îmi aduci tablou?

Dumneata ești domnul Glodeanu care mi-a umplut casa de tablouri?! Mulțumesc! Ador arta! N-ar strica și câte o brățară, dar… Trăiască fotograful, m-a făcut 90-60-90!  Ioniță, te rog să-l pui bine p-asta, nu ca pe celălalt de l-a mâncat câinele! Sunt frumoasă, așa o să ajung, la dimensiunile astea.”, a spus Viorica de la Clejani, făcându-i pe toți din jur să zâmbească.

Recomandarile noastre