Viorica de la Clejani s-a întors la schimbat scutece. Artista a adoptat-o în 2019, dar puțini au știut

Viorica de la Clejani s-a întors la schimbat scutece. Artista a adoptat-o în 2019, dar puțini au știut
Viorica de la Clejani are o mare slăbiciune și pentru acest suflet pe care-l adoră, se ceartă cu oricine. Nici un membru al familiei nu are voie să-i adreseze nici un cuvânt nelalocul său, pentru că artista face prăpăd.

Simpatica maimuțică a Vioricăi de la Clejani e stăpână în casă. Cântăreața o răsfață cât poate de mult și o lasă să se desfășoare așa cum îi poftește inima. Iar animalul înțelege tot și își face de cap. Pentru Viorica de la Clejani nu contează că strânge zi și noaptea după micuță, că trebuie să-i pună scutece și să o schimbe ca pe un bebeluș. E copilul ei pentru care ar face orice pe lumea asta. Recent, artista a postat și un video în care o arată pe maimuțica care are impresia că i se cuvine orice, spre amuzamentul fanilor.

Cum a fost botezată maimuța

Viorica de la Clejani a achiziționat-o pe Lio în anul 2019 și imediat a făcut un film pe care l-a postat pe rețelele de socializare. ”Lio meu, noul membru al familiei. Iubesc animalutele”, a declarat atunci Viorica pe pagina sa de Instagram. Imedia, fanii vedetei au sărit cu tot felul de comentarii.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. ”Doamne… De când postați cu maimuțica vă urmăresc și mai mult … Asta e că îmi doresc de mică o maimuță … vă respect ca oameni”, ”Serios cine nu are animal în casă nu are suflet. Am 3 câini, 4 pisici, 1 cal și multe păsări (stau la sat). Asta nu înseamnă că nu am suflet dacă stau afară animalele nu ?”, ”Da de unde a luat-o îmi place mult. Dar parcă legal nu ai voie să ai așa un animal. Știți careva???”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe Facebook.

Mai vrea un pui de tigru, o vulpe sau un dihor

E drept că Lio îi cam golește buzunarele lui Leo, dar artista nu se plânge, pentru că maimuța ei merită orice.

„Mănâncă numai fructe exotice, legume. (…) Doamne, mor de ea… Salată verde mănâncă numai miezul, decojește anumite fructe, își ia apa din fructele alea zemoase”, a povestit artista cu ceva timp în urmă.

Viorica nu ar vrea să se oprească la maimuță, ci și-ar dori și un pui de tigru, o vulpe sau un dihor, însă Ioniță se opune categoric.

 

Recomandarile noastre