Viorica și Ioniță de la Clejani, dați afară de la un hotel de 5 stele. Care a fost motivul

Viorica și Ioniță de la Clejani, dați afară de la un hotel de 5 stele. Care a fost motivul
Viorica și Ioniță de la Clejani sunt sechestrați în București. Aceștia nu pot pleca nicăieri, pentru că trebuie să aibă grijă de cele mai dragi ființe.

Nu au mai avut un concediu de ani buni, dar Viorica nu se plânge. Mai important este confortul unor suflete de care nu se poate despărți.

Viorica și Ioniță de la Clejani, dați afară de la un hotel de 5 stele. Care a fost motivul

Invitați în emisiunea lui Teo, Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut deliciul telespectatorilor cu declarațiile date. Una dintre cele mai bune cântărețe de petrecere din România a recunoscut că nu poate să stea fără câinii ei, acesta fiind motivul pentru care nu poate pleca niciodată în concediu.

„Nu am cu cine să-i las ca să știu că sunt în siguranță”

„Sunt trei, patru ani, de când nu am fost într-o vacanță. Ultima dată am fost în Grecia. Nu putem pleca pentru că avem câini, fraților. Nu am cu cine să-i las ca să știu că sunt în siguranță. Ei sunt toată ziua supravegheați de mine. Eu am înnebunit, sunt cu animalele. Când vin acasă și mă primesc cu atâta căldură și atâta iubire, mor de dragul lor. Ce vacanță? Dacă Ioniță vrea să luăm și câinii bine, dacă nu, asta e”, a spus artista.

„Un câine l-am ascuns în geantă și pe celălalt în geamantan”

La rândul său, Ioniță a povestit un episod amuzant când au încercat să aibă un concediu, însoțiți de cele două patrupede. (n.n. acum cuplul are trei câini). Ce-a ieșit? A plătit o cameră la un hotel de cinci stele, a ascuns câinii în geamantan, dar au sfârșit a doua zi prin a dormi vizavi, la un hotel de o stea.

“Am ajuns la un hotel de cinci stele. Un câine l-am ascuns în geantă și pe al doilea în geamantan. Al treilea nu era încă. A trebuit să eliberăm camera pentru că ne-au depistat ăia și am dormit într-un hotel de o stea”, a spus acordeonistul.

“Eu dorm cu câinii în pat”

Și pentru că patrupedele Vioricăi sunt vedete, dorm în același pat cu stăpâna. Iar Ioniță, pe unde mai apucă… Ce-i drept, Ioniță a ajuns cu nervii la pământ din cauza iubirii exagerate pe care soția lui o are pentru aceste animale. “Există un mare atașament pentru acești căței care mi-a distrus toate vacanțele.

Sâmbăta trecută am rezervat pentru eveniment să rămânem la mare. Avem niște prieteni care ne așteptau cu saramură și toate cele. La 3 dimineață, Viorica mi-a spus dacă tu nu vrei să pleci, eu plec. Doar că eu eram șoferul…” a mărturisit Ioniță.

Sursă foto: instagram