Cine sunt hoții câinilor lui Lady Gaga. Au ajuns după gratii după ce s-a aflat ce voiau să le facă patrupedelor

Cine sunt hoții câinilor lui Lady Gaga. Au ajuns după gratii după ce s-a aflat ce voiau să le facă patrupedelor
Cinci persoane care au furat câinii lui Lady Gaga au fost arestate. Anunțul a fost făcut de autoritățile americane. Care au avut nevoie de câteva luni pentru a da de urma făptașilor.

Poliția a dezvăluit cine sunt hoții câinilor lui Lady Gaga și ce plănuiau să le facă patrupedelor. Cinci persoane au fost arestate în legătură cu răpirea câinilor celebrei cântăreţe, în timpul căreia un angajat al artistei a fost împuşcat în piept. Faptele s-au petrecut în luna februarie pe o stradă de la Hollywood, a anunţat poliţia, la finele acestei săptămâni, relatează AFP.

Lady Gaga are trei câini. Sunt buldogi francezi: Miss Asia, Gustav și Koji. De ei se ocupă  Ryan Fischer, care are în grijă și patrupedele altor vedete. Tânărul care îi plimba pe cei trei căței ai artistei  în momentul acela, a fost împușcat de patru ori în piept, înainte ca doi dintre cățeii lui Lady Gaga să fie furați – Koji și Gustav. Al treilea buldog, care era și el la plimbare, Miss Asia, fugise în momentul atacului şi a fost recuperat ulterior.

Artista a oferit imediat o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi căței. Așa se face că la scurt timp după atac buldogii francezi furați ai lui Lady Gaga au fost găsiți, chipurile legați de un stâlp. Descoperirea ar fi fost făcută de o femeie, al cărei nume nu a fost dat publicității la momentul respectiv. S-a spus că ea va primi recompensa de 500.000 de dolari anunțată de Gaga.

Femeia misterioasă ar fi găsit buldogii francezi furați de la Lady Gaga în Los Angeles, legați de un  stâlp. Surse de presă citate de TMZ arată că femeia ar fi recunoscut animalele din fotografiile publicate de ziare.  Ea a contactat o adresă de e-mail distribuită pe social media de Lady Gaga. De acolo i s-a spus să se îndrepte către cea mai apropiată secție de poliție.

Cine sunt hoții câinilor lui Lady Gaga

Poliția a intrat pe fir și a făcut lumină în acest caz dramatic care era să coste viața unui om. Din fericire, atacatorii nu erau foarte îndemânatici în folosirea armelor de foc, astfel că rănile pe care le-a suferit Ryan Fischer nu i-au fost fatale.

Trei tineri, în vârstă de 18, 19 şi 27 de ani, sunt acuzaţi de furtul câinilor lui Lady Gaga şi de tentativă de omor asupra bărbatului care îi plimba, Ryan Fischer, a transmis procurorul comitatului Los Angeles, George Gascon, într-un comunicat.

„Este o infracţiune săvârşită cu neruşinare pe drumul public şi în urma căreia un bărbat a fost grav rănit”, a afirmat procurorul pentru a sublinia gravitatea faptelor. Pe lângă aceștia mai sunt anchetați doi complici. Și, surpriză! Unul din complici e chiar femeia „misterioasă și mărinimoasă” care „a găsit și a returnat” câinii la două zile după furt. Ea susținea că i-ar identificat pe stradă. Și urma să se aleagă cu recompensa de 500.000 de dolari pentru înapoierea animalelor.

Femeia care a „găsit” câinii era pe-o mână cu hoții

Poliţia a declarat că femeia avea o relaţie cu cel de-al cincilea suspect, și anume tatăl unuia dintre cei trei agresori. În această calitate ea a fost desemnată să colecteze recompensa în numele lor. Anchetatorii nu cred că hoţii ştiau că aceşti câini îi aparţineau divei pop. Pur şi simplu voiau să procure câini de rasă pentru a-i revinde.

Amintim că, în timp ce Lady Gaga se afla la Roma, pentru filmările la lungmetrajul House of Gucci, doi din cei trei buldogi francezi ai ei, Koji şi Gustav, au fost răpiţi de persoane necunoscute în seara zilei de 24 februarie, în pofida rezistenţei angajatului cântăreţei care plimba animalele.

Atacatorii au tras focuri de armă asupra bărbatului. Apoi au fugit cu maşina având asupra lor cei doi câini, în timp ce Ryan Fischer a rămas zăcând pe trotuar rănit şi plin de sânge, rănit. Un al treilea câine al cântăreţei a fugit, speriat. Din fericire s-a întors înapoi lângă cel care îl plimba.

Lady Gaga este deosebit de ataşată de câinii ei. Aceștia o însoţesc frecvent la evenimente şi cu care publică fotografii pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cum a aratat Vinerea Mare în familia Oanei Roman. FOTO

Recomandarile noastre