Virgil Ianțu se întoarce cu show-ul care a „rupt” audiența

Virgil Ianțu se întoarce cu show-ul care a „rupt” audiența
Dacă acum 20 de ani, a luat caimacul televiziunilor cu emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”, de ce să nu se întâmple și acum la fel? Virgil Ianțu se întoarce.

Se anunță o emisiune incendiară. Virgil Ianțu si Romanian Artists Agency lansează „Copiii spun…” cu Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu se întoarce cu show-ul care a „rupt” audiența

Mari și mici, părinți și bunici, toți vor sta cu ochii pe emisiunea „Copiii spun”…cu Virgil Ianțu. Producția va fi lansată pe 1 iunie, alături de Romanian Artists Agency. Ca și acum 20 de ani, copiii vor primi întrebări grele și mai ales serioase și vor fi tratați ca niște adulți responsabili.

„Aveţi cumva un copil care spune lucruri trăsnite?”

Micuții ce vor participa la emisiune au vârsta cuprinsă între 4-7 ani și vor îmbina umorul cu o sinceritate dezarmantă. “Nu aveţi idee de când aştept să vă întreb următorul lucru: aveţi cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreţi să îl aduceţi la un casting şi să mi-l prezentaţi şi mie.

Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenţi, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult! (…) Şi chiar dacă nu aveţi un copil care spune lucruri trăsnite, daţi un share, să ajungă la cine trebuie. Haideţi să punem din nou copiii în prim plan, că e mai bine, vă zic eu!”, a declarat Virgil Ianțu pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea va fi online și se va difuza săptămânal

Pentru moment, Virgil a spus că emisiunea va fi în format online și poate fi urmărită  pe canalele oficiale ale lui prezentatorului.

„Copiii spun…” cu Virgil Ianțu va fi lansată pe canalul de youtube: https://www.youtube.com/c/virgiliantu. Puteți merge pentru subscribe acolo și puteți activa și notificările pentru primul sezon al emisiunii”, a mai spus Virgil Ianțu în mediul online.

Sursă foto: Facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre