Virgil Ianțu vă invită la concurs. Mai aveți timp doar până pe 1 noiembrie

Virgil Ianțu vă invită la concurs. Mai aveți timp doar până pe 1 noiembrie
Nici măcar Virgil Ianțu nu se aștepta să aibă așa mare succes cu emisiunea „Câștigă România!”. Au venit oameni cu multiple cunoștințe generale despre țara noastră. Uite așa a ajuns și la sezonul 9. Au început înscrierile, dar 31 octombrie e ultima zi.

Concurenții de până acum, de la emisiunea „Câștigă România!”, de la TVR 2, au dovedit că au cunoștințe vaste despre țara noastră. Unii au plecat cu bani, alți cu mașini.

Virgil Ianțu vă invită la concurs. Mai aveți timp doar până pe 1 noiembrie

Virgil Ianțu se pregătește pentru sezonul 9 al emisiunii „Câștigă România!”, de la TVR 2. Îi provoacă pe cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră la preselecții online. Termenul limită este 31 octombrie.

În contextul pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor impuse pentru a proteja sănătatea populației, preselecţiile „Câștigă România” se vor desfășura online. Sunt invitați toți cei dornici să devină concurenţi în noul sezon al concursului favorit de cultură generală pe teme despre țara noastră.

Cum se fac înscrierile

Cei interesați vor completa detaliat o fișă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul tvr.ro și o vor trimite, până la data de 1 noiembrie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.

Echipa emisiunii va verifica fișele de înscriere. Solicitanții vor fi contactați în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi și un interval orar în care să susțină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.

Pentru mai multe detalii accesați tvr.ro, Facebook „Câștigă România!” sau castiga.romania@tvr.ro.

În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări. Concursul este transmis de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2.