Viviana Sposub începe să bată din picior că se vrea mireasă. Pare că Burcea și-a luat un ultimatum

Viviana Sposub începe să bată din picior că se vrea mireasă. Pare că Burcea și-a luat un ultimatum
Viviana Sposub și George Burcea sunt mai îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată. Vor trece relația la alt nivel, dacă actorul înțelege apropoul partenerei lui.

De când a cunoscut-o pe Viviana Sposub, George Burcea spune că ea e femeia care i-a schimbat radical viața.

Viviana Sposub a dat vestea cea mare. Andreea Bălan o să-și muște mâinile de furie. S-a întâmplat în Maramureș

Pentru că fanii ei și ai lui George își doresc ca ei să se căsătorească, Viviana a dat, în sfârșit, vestea mult așteptată. Cei doi au plănuit ca în scurt timp să ajungă și în fața altarului.  Deocamdată nu au ales o dată, dar e foarte posibil ca marele eveniment să aibă loc anul viitor.

Ce l-a făcut pe actor să ia o asemenea hotărâre? Prezentatoarea spune că totul a pornit după ce au participat la o nuntă superbă în Maramureș. „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult. La anul vine cererea”, a mărturisit George Burcea, în legătură cu marele eveniment. Pe de altă parte, actorul a mai adus în discuție și data de 2027 ca fiind momentul în care-și va uni destinul cu cel al Vivianei.

„Mi s-a pus voalul. Așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”

„Am fost în Maramureș. A fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul. Uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta. Nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul. Așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”, a spus Viviana Sposub pentru Click.

Unde vrea Viviana să fie cerută în căsătorie

Pe de altă parte, Viviana are pretenții unde să primească cererea în căsătorie. Și sub nici o formă nu dorește ca acest lucru să se întâmple în România și neapărat la un hotel de cinci stele. „Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde. Nu în țară, trebuie să fie în afara țării.

Dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a declarat Viviana Sposub. Pe George nu l-au speriat pretențiile partenerei sale mai ales că, a spus actorul, e plin de imaginație: „O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”.

Sursă foto: instagram