George Burcea zburdă de bucurie. A obținut o victorie uriașă

George Burcea zburdă de bucurie. A obținut o victorie uriașă
George Burcea a răsuflat ușurat, pentru că judecătorii au avut milă de el. Vestea primită a fost cu totul extraordinară.

S-au aliniat astrele pentru fostul soț al Andreei Bălan. Ce se întâmplă cu George Burcea în acest moment.

George Burcea zburdă de bucurie. A obținut o victorie uriașă

A tras o spaimă cumplită după ce a fost prins drogat la volan și a rămas pieton pentru o vreme, dar se pare că toate problemele lui George Burcea s-au cam terminat. Curtea de Apel i-a făcut  bucurie imensă prin decizia dată, Astfel, s-a amânat aplicarea pedepsei pentru o perioadă de doi ani. Potrivit Spynews, Burcea a primit înapoi și permisul, prin anularea interdicției emise de instanța de fond. Dar actorul are de scos din buzunar 16.000 de lei pentru a plăti amenda penală.

„Stabileşte pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei”

„Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinţei penale nr.28 din data de 21.01.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea.

Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabileşte pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani”, au decis oamenii legii.

Ce este obligat să facă Burcea

Pe toată termenului de supraveghere, Burcea e obligat să meargă la Serviciul de Probaţiune Ilfov când este chemat. De asemenea, va primi vizitele consilierului de probațiune. Dacă își schimbă locuința, actorul trebuie să anunțe. La fel, trebuie să informeze oamenii legii orice deplasare care depășește cinci zile, dar și întoarcerea.

De asemenea, e obligat să comunice dacă își schimbă locul de muncă și să dea orice informație i se cere. „Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. Înlătură aplicarea pedepsei complementare, constând in interzicerea exercitarii dreptului prevazut de art.66 alin.1 lit.i Cod penal”, au decis judecătorii.

Sursă foto: instagram