Viviana Sposub îndrăznește! Ce planuri are cu George Burcea

Viviana Sposub îndrăznește! Ce planuri are cu George Burcea
Viviana Sposub a anunțat că duce relația cu George Burcea la următorul nivel. Ce planuri are prezentatoarea cu fostul Andreei Bălan.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste de când s-au cunoscut la ”Ferma”. Deși toți credeau că nu vor rezista, iată că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Viviana Sposub a anunțat că duce relația la următorul nivel. Ce planuri are prezentatoarea. 

Recent, Viviana povestea că își dorește mulți copii. ”Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață. Când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într-o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire. În contextul actual, pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi și pentru ultima dată. Dragoste dimineața, la amiază și seara. Și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viață bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!”, a declarat Viviana Sposub la ‘Vorbește lumea’.

Viviana Sposub duce relația la următorul nivel. Se gândește la măritiș

Faptul că își dorește copii nu este singura hotărâre a Vivianei. Aceasta a mărturisit la emisiunea lui Cătălin Măruță că, deși nu s-a mutat încă cu George Burcea, se gandește deja la posibilitatea unei nunți. ”Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!”, a mărturisit Viviana. 

George Burcea povestea la începutul relației că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune. „Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, povestea George Burcea la începutul relației.

Foto: Facebook

Stevie Wonder vrea să se mute în Ghana. De ce recurge la gestul extrem