Viviana Sposub se pregătește de încercarea vieții cu George Burcea. Mărturisiri intime

Viviana Sposub se pregătește de încercarea vieții cu George Burcea. Mărturisiri intime
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu model pentru mulți. Relația lor este înfloritoare. Ba mai mult, fosta concurentă de la Ferma a mărturisit că își dorește copii.

Viviana Sposub se pregătește să aibă copii cu George Burcea: „Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!”. S-au văzut și s-au plăcut. Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare. Pe parcursul probelor din emisiunea Ferma, relația lor a început să se consolideze. 

Viviana Sposub vrea mulți copii

Legătura lor a fost așa de puternică, încât s-a închegat dincolo de platourile de filmare. După ce s-a terminat Ferma, cei doi au format o legătură și mai strânsă. Acum se iubesc nebunește și se gândesc chiar și la copii.

Viviana Sposub se pregătește să aibă copii . Ea a discutat despre relația ei cu George Burcea.  Mărturisește că secretul strălucirii ei stă în cât de des face dragoste. Cei doi se iubesc dimineața, la prânz și seara. De asemenea, a spus că își dorește mulți copii.

„Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață. Când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într-o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire. În contextul actual,

pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi și pentru ultima dată. Dragoste dimineața, la amiază și seara. Și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viață bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!”, a declarat Viviana Sposub la ‘Vorbește lumea’.

George Burcea și Viviana Sposub și-au dat timp să se cunoască

George Burcea povestea la începutul relației că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, povestea George Burcea la începutul relației.

Giani Kiriță, la „Distracțiile lui Cazacu” de pe TVR 2: „Cele mai mari trăiri le-am avut când băteam Steaua”