Viviana Sposub se topește pe picioare. Ce o macină atât de mult

Viviana Sposub se topește pe picioare. Ce o macină atât de mult
A muncit mult, s-a stresat și mai mult, dar Viviana Sposub a reușit să ajungă în finala concursului „Bravo, ai stil!”.

Viviana Sposub a slăbit destul de mult, și i s-au cam dus și formele cu care înnebunea bărbații, scriu fanii pe Instagram.

Viviana Sposub se topește pe picioare. Ce o macină atât de mult

Iubita lui George Burcea a slăbit mult și asta a început să fie vizibil. Viviana Sposub spune că a pierdut multe kilograme de când a devenit concurentă la „Bravo, ai stil!”, pentru că s-a stresat tot timpul. Ea își dorește ca totul să iasă foarte bine și luptă din greu pentru a intra în posesia marelui premiu. Din acest motiv, frumoasa Viviana a ajuns să nu mai mănânce și, într-un timp scurt, a ajuns la 50 de kilograme. Vedeta e puțin îngrijorată și spune că nu vrea să rămână așa sub nici o formă.

„Mănânc doar odată pe zi”

„Se vede că am slăbit atât de mult și da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e că nu am reușit să mănânc foarte mult în perioada asta și am fost foarte stresată.

Mănânc doar o dată pe zi și asta se întâmplă doar seara și probabil de asta. M-am agitat așa tare și am fost stresată. De asta am slăbit, dar sper să îmi revin. Nu vreau să rămân așa.”, a spus Viviana Sposub, pe contul său de Instagram.

Lucrează la un proiect muzical

Viviana spune că vrea să rămână tot în televiziune după ce emisiunea se va încheia. Pe de altă parte, ea lucrează și la un proiect muzical și a mai primit și alte oferte. „Am primit câteva întrebări despre ce voi face după, de proiecte, de planuri… Ideea e că în domeniul ăsta, totul este incert, dar mă bucur că după acest proiect, au venit tot felul de propuneri.

Încă nu este nimic contretizat, adică nu vă pot da acum o veste. (…) Îmi doresc să continui în televiziune, pentru asta m-am pregătit și asta îmi place foarte mult. Mi-aș dori și sunt în lucru pentru un proiect muzical având în vedere reacțiile voastre din Galele unde am cântat.”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre