Viviana Sposub și George Burcea și-au dus relația la niveul următor. Ce pas au decis să facă

Viviana Sposub și George Burcea și-au dus relația la niveul următor. Ce pas au decis să facă
Viviana Sposub și George Burcea și-au dus relația la nivelul următor. Pentru că cei doi se înțeleg de minune, au decis să facă următorul pas și să își cunoască familiile.

Se pare că Viviana Sposub și George Burcea devin din ce în ce mai serioși în legătură cu relația lor. Actorul și-a vizitat bunica, iar cu această ocazie i-a prezentat-o și pe iubita lui. De asemenea, cei doi au vizitat și familia frumoasei prezentatoare TV. 

George Burcea și Viviana Sposub, în vizită la familii

George Burcea și Viviana Sposub au considerat de cuviință că este timpul să-și cunoască reciproc familiile. Își promiseseră de mult timp acest lucru, iar acum au respectat ce-și puseseră în gând.

Au plecat în Botoșani pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familiile lor. Prima întâlnire a fost cu Bianca, sora Vivianei și iubitul acesteia. Din filmulețele postate pe rețelele de socializare, actorul pare să se fi integrat de minune în familia iubitei sale. Viviana Sposub a fost în culmea fericirii, avându-i alături pe iubitul, sora sa cu care se înțelege foarte bine și cumnatul ei. Au ciocnit câte un pahar de șampanie și s-au distrat de minune la întâlnire.

George Burcea i-a prezentat-o bunicii pe Viviana Sposub

Următoarea vizită a fost la bunica lui George Burcea. Actorul a postat o fotografie cu bunica Maria, care a făcut furori pe rețelele de socializare. Totodată, în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant.

„Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoți, 6 strănepoți și nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i țină umbră la bătrânețe. Te iubim mult. Cu toții”, a transmis George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix așa a venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă” și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a povestit Viviana Sposub pentru revista Viva.

Bucatele tradiţionale nelipsite din meniul de Crăciun

Recomandarile noastre