Vladimir Putin a șocat asistența. Imagini înfricoșătoare lângă sicriul lui Vladimir Jirinovski

Vladimir Putin a șocat asistența. Imagini înfricoșătoare lângă sicriul lui Vladimir Jirinovski
Cu ceva timp în urmă, ultra-naționalistul rus Vladimir Jirinovski a a spus că Rusia va scălda Moldova „într-o baie de sânge”. Acum, își doarme somnul de veci.

Potrivit președintelui Dumei de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, Viaceslav Volodin, politicianul rus Vladimir Jirinovski a murit la vârsta de 75 de ani după o boală gravă şi prelungită.

Vladimir Putin a șocat asistența. Imagini înfricoșătoare lângă sicriul lui Vladimir Jirinovski

Controversatul politician, recunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat a fost internat la începutul lui februarie cu coronavirus. Din nefericire, a făcut și o dublă pneumonie care i-a afectat 75% din plămâni. Printre cei care au sosit la Catedrala din Moscova, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Vladimir Volfovici Jirinovski s-a numit și Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a intrat în sfântul locaș cu un buchet de flori roșii, iar lângă el se aflau gărzile militare, care au fost fotografiate cu „servieta nucleară secretă a Rusiei”. Un lucru care a speriat întreaga omenire, ținând cont de drama prin care trece acum Ucraina, dar și pe fondul temerilor celui de-al Treilea Război Mondial.

Pentru ca Putin să se închine la căpătâiul lui Jirinovski aproape toți cei din familia acestuia au fost evacuați din capelă. Aceștia au fost însă prezenți când și-a prezentat omagiile fostul președinte rus Dmitri Medvedev.

Ce conține această servietă

Faptul că un ofițer a transportat geanta ar putea fi un semn clar că Vladimir Putin nu ar renunța la desfășurarea armelor nucleare. Cheget, servieta care ar putea fi devastatoare, controlează arsenalul nuclear al Moscovei și a fost dezvoltată la începutul anilor 1980, fiind prezentată publicului o singură dată la Zvezda, un canal TV condus de Ministerul Apărării al Rusiei, în 2019.

Carcasa, care are un cod de cheie personalizat, este sub supraveghere 24/7. Potrivit informațiilor prezentate de presa locală, în realitate nu ar exista o singură servietă, ci trei. Cu alte cuvinte, trei oficiali de rang înalt din Federația Rusă au acces la „servieta nucleară secretă a Rusiei”.

De asemenea, sursele spun că butonul de lansare nu este roșu așa cum știe toată lumea, ci alb. “Una dintre componentele servietei este un card flash. Este individual și este una dintre cheile care sunt introduse (în sistem)”, a spus atunci prezentatorul TV Alexei Yegorov.

Sursă foto: evz