Vladimir Putin golea sticlele de băutură în ghivecele cu flori. „E paranoic!”

Vladimir Putin golea sticlele de băutură în ghivecele cu flori. „E paranoic!”
Dezvăluiri incredibile despre țarul de la Kremlin, Vladimir Putin. Niciodată nu ați aflat așa ceva despre el.

O persoană importantă care-l cunoaște bine pe Vladimir Putin a dat detalii despre viața personală a acestuia.

Aceasta este singura băutură consumată de Vladimir Putin. Golea sticlele de băutură în ghivecele cu flori. Cine l-a dat de gol

Fostul director principal pentru Europa și Rusia în Consiliul de Securitate Națională al Statelor Unite ale Americii, Fiona Hill, a făcut dezvăluiri uluitoare despre Vladimir Putin. Țarul de la Kremlin nu bea niciodată la masă vreo băutură alcoolică. „Pe întreaga durată a unui prânz oficial, nu s-a atins de ceașca lui”, a declarat Fiona. De asemenea, femeia a afirmat că acesta este pur și simplu obsedat de securitate, „după ce adversarii lui au fost otrăviți”. E paranoic, spun oamenii din jurul președintelui, iar atitudinea lui se răsfrânge în tot ceea ce face.

A descoperit gustul băuturii care-i place după ce a vizitat Germania

Vladimir Putin însă are o băutură preferată. Este vorba de bere, pe care se spune că a descoperit-o când a fost în Germania.

Cât privește alte băuturi, sursele spun că acesta avea obiceiul să golească sticlele pline în ghivecele cu flori. La polul opus este primul președinte al Rusiei, Boris Elțîn, care era mare consumator de vodcă.

Nu se atinge niciodată de dulciuri

La fel de strict este Putin și în ceea ce privește alimentația. Acesta consumă brânză de vaci cu omletă din ouă de prepeliță sau de terci de ovăz. Sursele spun că micul dejun preferat al acestuia ar fi o farfurie cu ouă de prepeliță, spălate cu suc de fructe.

Potrivit informațiilor oferite de Daily Star, acesta nu consumă niciodată dulciuri, dar consumă cu regularitate legume, mai ales roșii, castraveți și salată verde. Îi place foarte mult carnea de oaie, însă mănâncă mult pește, alături de legume. Cu ceva timp în urmă, soția sa, Ludmila mărturisea că îi atrăgea atenția lui Putin când ajungea acasă, punând pe masa din bucătărie un pahar cu kefir proaspăt.