E cat se poate de real: Vladimir Putin nu rezistă farmecelor Pamelei Anderson. Face tot ce-i cere

E cat se poate de real: Vladimir Putin nu rezistă farmecelor Pamelei Anderson. Face tot ce-i cere
Că lui Vladimir Putin îi plac femeile frumoase, e lucru știut. Iar dacă sunt și blonde, cu atât mai bine. Pe seama președintelui rus s-au pus multe relații dar și o serie de copii nelegitimi.

Pe de altă parte, cu formele ei apetisante, Pamela Anderson este una dintre cele mai cunoscute și cele mai dorite actrițe din toate timpurile. De-a lungul carierei sale aceasta s-a intersectat cu foarte mulți oameni influenți, inclusiv cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Ce i-a cerut Pamela Anderson lui Vladimir Putin

În timpul unui interviu din 2018, celebra actriță a dezvăluit cum l-a abordat pe Vladimir Putin.  Ca și alte vedete care îmbrățișează cauze nobile, Pamela Anderson a lucrat cu organizația pentru drepturile animalelor PETA. Campania în care s-a implicat a vizat  tratamentul inuman la care erau supuși puii de focă la nivel internațional.

Exact acesta a fost și motivul pentru care l-a abordat pe liderul rușilor. „I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a povestit actrița.

Vladimir Putin nu a putut rămâne insensibil la solicitarea Pamelei Anderson

Solicitarea divei nu a rămas fără ecou. Vladimir Putin și liderii de la Kremlin au rezolvat, într-un an, problema. Rusia a adoptat legislația prin care înceta importul de blană de focă, transmite PETA. În 2012, Anderson s-a întâlnit public cu un reprezentant comercial adjunct al Rusiei și cu un membru senior consul și ocazie cu care le-a oferit un buchet de trandafiri roz după întâlnirea lor festivă.

A doua discuție, salvarea balenelor

Potrivit grunge.com, Anderson l-a contactat pe Vladimir Putin și în anul 2015. Cu această ocazie, ea i-a cerut președintelui rus să dispună  blocarea navelor care transportau carne de balenă, care provine dintr-o specie pe cale de dispariție. Și de acea dată, Vladimir Putin a fost de acord cu Pamela Anderson.

Când vine vorba de relația ei personală cu președintele Vladimir Putin, Pamela Anderson a părut destul de rezervată. „A vrut să vin la o  inaugurare și să-i dau flori… Eu nu am făcut asta. Evident, am fost uneori împreună în același loc… Am avut o relație grozavă cu Rusia”, a mărturisit actrița.