Vlăduța Lupău a vorbit pentru prima dată despre drama ei. „Este o traumă pentru că te întrebi de ce ție”

Vlăduța Lupău a vorbit pentru prima dată despre drama ei. „Este o traumă pentru că te întrebi de ce ție”
Când Vlăduța Lupău a anunțat că e însărcinată, toți fanii au fost în culmea fericirii. Nimeni nu a știut prin ce momente cumplite a trecut.

Și-a dorit de multă vreme să fie mamă și Divinitatea i-a împlinit visul. Până aici însă, Vlăduța Lupău a avut mult de tras.

Vlăduța Lupău a vorbit pentru prima dată despre drama vieții.  „Este o traumă pentru că te întrebi de ce ție”

Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, îndrăgita cântăreață Vlăduța Lupău a vorbit pentru prima dată despre momentele grele prin care a trecut. Bruneta susține că a mai pierdut două sarcini, de aceea i-a fost frică să nu se întâmple și a treia oară la fel.

„Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni”

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.  Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie”, a mărturisit cântăreața.

A dat vestea cea mare de Buna Vestire

Vlăduța le-a dat fanilor vestea cea mare că urmează să fie mămică de băiat chiar de Buna Vestire.

„Minunea mea… Azi, de BUNA VESTIRE…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo  (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu  voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică  … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!  Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami!”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: instagram