Vlăduța Lupău și-a prins soacra făcând asta… Pe furiș! Artista a pierdut două sarcini și ar fi rugat-o să îi respecte supersițiile

Vlăduța Lupău și-a prins soacra făcând asta… Pe furiș! Artista a pierdut două sarcini și ar fi rugat-o să îi respecte supersițiile
A pierdut două sarcini, de aceea a preferat să vorbească despre bebeluș atunci când a fost convinsă că nu există nici o problemă. Vlăduța Lupău e în culmea fericirii.

Vlăduța Lupău numără zilele până când va deveni pentru prima dată mămică. Iată cum s-a pregătit pentru venirea pe lume a bebelușului.

Vlăduța Lupău a făcut camera bebelușului înainte să rămână însărcinată. La ce schimbări a recurs acum vedeta

Chiar dacă știe ce sex va avea primul lor moștenitor, Vlăduța Lupău și soțul său păstrează secretul cu sfințenie. Cât privește numele, artista susține că bebelușul l-a ales singur și le-a promis fanilor că povestea o va spune după ce va naște. Până atunci însă, ea se ocupă să schimbe puțin camera copilului, care a fost făcută dinainte să afle că va avea un copil.

Potrivit tradiției, s-a abținut cât a putut să cumpere haine pentru cel mic, însă soacra sa n-a rezistat tentației și a fost prinsă de noră, care s-a amuzat copios.

„Am prins-o pe soacra mea cu un dulap plin”

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume. (…) Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm.

Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni! Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin”, a mai spus Vlăduța, pentru Viva.

A pierdut două sarcini

Sunt puțini cei care știu că Vlăduța a mai pierdut două sarcini și, de parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, a aflat că suferă și de endometrioză, o boală care le dă mari bătăi de cap multor femei.  „Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.(…)

Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(…) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză”, a declarat frumoasa artistă în podcast-ul lui Mihai Morar.

Sursă foto: instagram