Manelele românești au trecut oceanul. Politicienii nu au neglijat această realitate și, iată! au folosit muzica balcanică în campanie electorală.

Vrea să fie primar la New York. Dansează pe manele

Manelele românești fac furori în New York. Politicianul democrat Andrew Yang, în vârstă de 46 de ani, candidat la Primăria New York, dansează pe manele. Demnitarul a postat pe aplicația TikTok un videoclip scurt în care se prezintă alături de mai mulți susținători, dansând pe manele românești, scrie evz.ro.

”Am văzut acest grup drăguț care dansa în timp ce mă aflam prin orașul Elmhurst și a trebuit să mă alătur”, a scris politicianul Andrew Yang pe contul său de TikTok.

Elmhurst este un oraș din zona cartierului Queens a New York-ului. Aici, majoritatea populației are origini asiatice.

Andrew Yang este candidatul din partea Partidului Democrat la Primăria New York. Anul trecut, politicianul a mai participat și la candidatura la prezidențiale, însă a câștigat Joe Biden.

Andrew Yang are 46 de ani și este avocat și antreprenor. El s-a născut în New York, după ce părinții săi au părăsit Taiwan-ulîn anii 60 și s-au stabilit în Statele Unite ale Americii.

Politicianul democrat Andrew Yang, în vârstă de 46 de ani, candidat la Primăria New York, dansează pe manele

Andrew Yang împotriva știlor false

„Trebuie să introducem atât mijloace de investigare și pedepsire a celor care încearcă să dezinformeze publicul american. Dacă un număr suficient de cetățeni se plâng de o anumită sursă de informații și știrile sunt în mod evident și deliberat false, ar trebui să existe sancțiuni” a spus Andrew Yang.

„Avem nevoie de o presă solidă și liberă și de un schimb de informații. Dar trebuie să ne confruntăm cu realitatea că știrile false și dezinformările răspândite de către mass-media sociale amenință să submineze democrația noastră. Pot împiedica cetățenii să ia decizii bune cu privire la un set de fapte comune”, a mai spus el.


Snoop Dog fumează, ascultă manele și pregătește două albume

E oficial, Alex Velea s-a dat pe manele! Renunță la „boom shakalaka” pentru „dușmani și valoare”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp