Vreți distracție? Avocatul Gheorghe Piperea a pregătit ceva pentru români: Să salvăm împreună Crăciunul! Dan Bittman, Mugur Mihăescu, Pro Consul pun și ei umărul

Vreți distracție? Avocatul Gheorghe Piperea a pregătit ceva pentru români: Să salvăm împreună Crăciunul! Dan Bittman, Mugur Mihăescu, Pro Consul pun și ei umărul
Începând din această seară, lângă Capitală, la Sângureni de Giurgiu, celabrul avocat Gheorghe Piperea ne-a dat de veste că încep sărbătorile din preajma Crăciunului.

Este un proiect de relaxare și voie bună de care românii au mare nevoie în aceste vremuri stresante.

„În perioada 20-24 decembrie spunem și trăim împreună o poveste – despre libertate, despre bucuria normalității de acasă, despre scânteia de speranță a noilor începuturi.

Vom avea alături de noi oameni care vor cânta și ne vor încânta – Claudia Pavel (Cream), Maria Radu, Dan Helciug, ProConsul, Kempes, Zoltan Andras (Sarmalele Reci), Vlad Parău, Louis Gabriel.

Concertele și dansurile încep de la ora 17 și se termină la ora 22, în fiecare seară.

Ne vor onora cu prezența Dan Bittman, Mugur Mihăiescu și Olivia Steer.

Copiii vor putea să se amuze cu animatorii, clovnii și poneii de la circul Fantasia și cu săniușul pe care sperăm să îl amenajăm dacă vom avea zăpadă. Părinții vor putea să se încălzească la focul concertelor, în iglu-uri, la un pahar de vin fiert, ciocolată caldă sau ceai ca la țară.

Toată lumea va putea să se delecteze cu produsele tradiționale și făcute de mână de la căsuțele târgului, precum și cu dansurile, jocurile, concertele și demonstrațiile de arte marțiale de pe scenă…

Toată lumea poate participa, fără discriminare sau garduri de sârmă.

La Singureni se poate ajunge fie pe DN 5, prin Călugăreni (6 km dreapta), fie pe DN 6, prin Iepurești – Stâlpu (6 km stânga), cu mașina personală sau cu un microbuz care va pleca zilnic, din oră în oră, de la stația de metrou Eroii Revoluției (zona Șura Mare) din București.

Precizare: sunt respectate toate prevederile legale și administrative necesare la asemenea evenimente și sunt luate toate măsurile de siguranță, în condițiile puse de autorități prin autorizația evenimentului”, a postat avocatul pe pagina de Facebook.