Vreți să nu vă îngrășați de Sărbători? Iată trucul cu zeamă de varză

Vreți să nu vă îngrășați de Sărbători? Iată trucul cu zeamă de varză
Odată cu mesele îmbelșugate de Crăciun și Anul Nou, sănătatea vă poate da de furcă. Uitați de tratamentele medicamentoase și apelați la remediile bunicii.

Iarna și-a intrat în drepturi, iar organismul nu reușește uneori să-i facă față. În plus, Sărbătorile pot fi uneori cu probleme digestive. Ce e de făcut?

Zeama de varză, leacul imbatabil al bunicii de Crăciun și Anul Nou

Nu mai e nici o îndoială: leacurile bunicii fac minuni. Iar cel mai extraordinar pare să rămână zeama de varză. Ce poate face zeama de varză se știe din cele mai vechi timpuri, însă oamenii de știință au descoperit că cei care care consumă varză murată au o imunitate de fier.

Și, în plus, țin tumorile la distanță. Care să fie motivul? Banala varză murată e o bogăție de minerale, fibre alimentare. Dar și substanţe care ajută la îmbunătăţirea diges­tiei, mai ales a digestiei grăsimilor şi a proteine­lor. În plus, varza murată este singurul produs vegetal care conține vitamina B12, care încetinește procesul de îmbătrânire și protejează sistemul nervos.

Salata de varză murată scade glicemia, iar zeama vă ajută să dați jos colăceii de pe burtă

Un excelent absorbant pentru grăsimi este salata de varză murată, care ajută la scăderea glicemiei. Iar zeama de varză rămâne un prieten nemaipomenit al celor care au nevoie să mai dea jos din colăceii de pe burtă. Tot ce aveți de făcut este să consumați la fiecare masă, pe stomacul gol două pahare cu zeamă.

Adio mahmureală cu zeamă de varză

De sărbători ați cam uitat de numărul paharelor cu vin și sunteți mahmuri? Totul revine la normal dacă veți folosi tot zeamă de varză. Și tot ce aveți de făcut este să beți un litru pe zi. Ficatul mărit? Tot zeama de varză vă scoate din încurcătură. Se administrează o jumătate de litru de zeamă de varză, dimineața pe stomacul gol și un litru de ceai de sunătoare, băut pe parcursul unei zile.

Sursă foto: aktual24