Vreți să vedeți cum arată fiul lui Mister Bean? Nici nu vă închipuiți ce meserie are

Vreți să vedeți cum arată fiul lui Mister Bean? Nici nu vă închipuiți ce meserie are
Benjamin Atkinson nu este un personaj renumit. Dar tatăl său este actorul Rowan Atkinson, adică Mr. Bean, cunoscut pe tot mapamondul.

Fiul cel mare are 28 de ani. Crescând ca un copil al unei vedete, Benjamin a avut tot luxul, iar atenția presei s-a îndreptat și asupra lui și a surorii lui mai mici, Lilly (25 de ani). Dar Benjamin a ales o carieră care nu are nimic de-a face cu actoria, cu divertismentul sau cu orice fel de artă. Tânărul și-a ales o meserie mult mai austeră. De aceea nici nu s-a aflat prea des sub lumina blițurilor sau camerelor de luat vederi.

Benjamin s-a alăturat Forțelor Armate Britanice după ce și-a finalizat studiile la Academia Militară Regală Sandhurst, pe care a început-o în 2016.

Fiul lui Mr. Bean a făcut obiectul unor știri despre vedete în anul 2018, când s-a raportat că s-a întâlnit cu Theresa May, prim-ministrul britanic, și cu Emmanuel Macron, președintele Franței. Benjamin Atkinson a fost atunci în garda de onoare în timpul celui de-al 35-lea Summit Marea Britanie-Franța.

  În stânga e fiul, Benjamin, iar lângă el este tatăl – Mr. Bean, în tinerețe

Tatăl, deși ajuns la o vârstă la care alții își așteaptă nepoții, s-a îndrăgostit și a mai făcut un copil.

În urmă cu 4 ani, Mr. Bean așteapta cel de-al treilea copil. Iubita lui era însărcinată, după cum a descoperit presa engleză. În fotografiile publicate de „The Mirror”, iubita sa Louise Ford (33 de ani) afișa o burtică de gravidă impresionantă.

„Rowan și Louise sunt foarte fericiți și abia așteaptă venirea bebelușului. Este o perioadă foarte fericită pentru ei”, a explicat, la vremea respectivă, un apropiat al cuplului pentru tabloidul britanic.

Rowan Atkinson și Louise Ford s-au întâlnit la teatru, s-au îndrăgostit și în scurt timp ea i-a devenit amantă. Se întâmpla în anul 2013. Pe vremea aceea, celebrul actor era încă însurat cu Sunetra Sastry, mama lui Benjamin și Lilly. Dar a ajuns la divorț, și-a lăsat nevasta pentru actrița cu 28 de ani mai tânără decât el.

Relațiile lui Mr. Bean cu copiii săi cei mari sunt foarte bune. A jucat împreună cu fiica lui în mai multe filme. Lilly a abandonat însă acoria și a devenit dansatoare.

 

Recomandarile noastre