Le-o fi fost dor telespectatorilor de la Acces Direct de cei doi țărani din Blăgești? Vom vedea ratingul a doua zi. Dar Vulpiței și lui Viorel sigur le-a fost dor de viața lor de orășeni, cazați într-un apartament unde curge apă caldă la robinet, unde nu bagi lemne-n sobă ca să te încălzești, unde nu trebuie să te scoli din zori ca să dai mâncare la animalele și păsăretul din curte.

Timp de opt luni de zile, Veronica – Vulpița a fost persoanjul principal de la Acces Direct, cu hăinuțe frumoase cu manichiură și coafură, cu mâncare livrată acasă. A lansat melodii cu maneliștii de succes ai pieței de profil, și ea și Viorel au câștigat bani frumoși din rolul de „orășeni”. Dar în luna septembrie totul s-a terminat, soacra a venit și i-a luat acasă pe ea și pe Viorel, iar de atunci viața soților Stegaru a revenit la normal și cu grijă de fetița lor, Maria.

Mulți am crezut că soții Stegaru se vor apuca să-și facă la Blăgești amenajeri la casă, să-și creeze un confort apropiat de cel cu care se obișnuiseră la București. Dar, nu.

Prima veste despre viața lor la țară a fost surprinzătoare: Veronica e însărcinată. Așa că în platoul de la Acces Direct vor fi acum trei de Stegaru lângă Mirela Vaida și invitații ei.

Ce i-a făcut pe Vulpița și Viorel să revină în emisiune? Motivul l-a invocat deja Veronica pe pagina ei de socializare. A anunțat că fuge de la țară fiindcă nu-și găsește liniștea, s-a întâmplat ceva. La scurt timp, a venit confirmarea de la capul familiei, Viorel. El a dat anunțul pe rețeaua de socializare, după ce, probabil, a obținut acceptul de la echipa emisiunii:

”Da dragi noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel!

Din sursele noastre am aflat că Vulpița și Viorel vor veni luni, 2 noiembrie, să-și povestească întâmplările de la Blegești după ce s-au întors acasă și de ce s-au hotărât să fugă de acolo. S-au înțeles însă cu mama lui Viorel să aibă grijă de fetiță cât vor fi plecați.

Soții Stegaru vor fi cazați tot în același loc, vor beneficia de aceleași condiții, deoarece au un contract semnat cu emisiunea Acces Direct până la sfârșitul anului.

Așa arată o divă! Oare ce comentarii ar face Iulia Albu, Dana Budeanu sau Botezatu?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri