Vulpița se întoarce. Viorel l-a prezentat lumii pe fiul moștenitor, în prima fotografie

Vulpița se întoarce. Viorel l-a prezentat lumii pe fiul moștenitor, în prima fotografie
Vă era dor de Vulpița și Viorel? Cei doi soți vedete au ieșit din conul de umbră și și-au arătat moștenitorul.

Viorel Stegaru și soția sa, Vulpița, nu pot fi uitați de români. Aceștia au postat prima fotografie cu băiețelul.

Vulpița se întoarce. Viorel l-a prezentat lumii pe fiul moștenitor, în prima fotografie

Au făcut furori când au fost prezenți pe Antena 1, dar în ultima perioadă și-au văzut mai mult de ale casei și de creșterea copiilor. Cei doi au devenit pentru a doua părinți anul trecut și se mândresc cu băiatul lor. Și chiar dacă nu au mai apărut pe sticlă, nu înseamnă că și-au uitat admiratorii.

Recent, Viorel a hotărât că a venit momentul să arate întregii lumi moștenitorul. Așa că a făcut o fotografie cu cel mic și a postat-o pe rețelele de socializare. Și, pentru că e și el o mică vedetă, a făcut ca și toate celelalte și a pus un sticker pe chipul băiatului. Vulpița și Viorel au creat recent și un cont de YouTube, unde încarcă diverse videoclipuri.

Succes incredibil la Antena 1

Vulpița și soțul ei au avut parte de multe beneficii cât au fost vedetele Antenei 1. Cei doi au locuit în București, într-un apartament elegant, au avut multe colaborări muzicale cu diverși artiști, iar banii au curs. Lui Viorel i-a fost găsit chiar și un loc de muncă, cu un salariu bun, dar în decembrie 2020 din motive doar de ei cunoscute au renunțat la tot și s-au întors la țară.

Acum Viorel muncește cu ziua

Din vedetele de altădată aceștia au ajuns oameni simpli, care abia se descurcă de la o zi la alta. Viorel muncește acum cu ziua pe unde este chemat, iar Vulpița are grijă de copii. Și se ferește să-i greșească soacrei, care și așa nu o vede cu ochi buni. Anul trecut, un cunoscut de-al celor doi mărturisea că cei doi sunt mult prea comozi ca să caute de lucru. Iar din cei 50-100 de lei cât câștigă Viorel pe zi, se descurcă foarte greu.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre