Whats`Up, căutat de poliție, la cererea judecătorilor

Whats`Up, căutat de poliție, la cererea judecătorilor
Judecătorii au trimis citații pe numele artistului pentru a se prezenta la un proces, numai că, acestea s-au întors înapoi la expeditor deoarece destinatarul nu mai locuia la acea adresă.

Whats`Up are din nou probleme, e căutat de poliție, la cererea judecătorilor. Artistul este căutat de poliție la cererea judecătorilor. Cântărețul trebuia să apară în fața instanței pentru a da explicații într-un dosar DIICOT, însă acesta este de negăsit. Astfel, magistrații au decis ca Marius Ivancea să fie căutat și adus în fața legii de către poliție.

Procesul în care Whats`Up este chemat în fața judecătorului a fost deschis de procurorii DIICOT.  Aceștia au solicitat instanței confirmarea deciziei de clasare a dosarului în care artistul a fost cercetat pentru deținerea de substanțe ilegale.

Dacă judecătorii vor admite cererea DIICOT, atunci artistul poate răsufla ușurat. Există însă probabilitatea ca instanța să trimită dosarul înapoi la DIICOT pentru continuarea anchetei.

Artistul a mai avut treabă cu oamenii legii

Artistul nu este la prima greșeală în fața legii. El a fost acuzat de ultraj la sfârșitul anului 2019 când a fost ridicat de un echipaj al secției 17.

Întrucât era agresiv, agenții au încercat să îl imobilizeze, iar acesta a ripostat mușcându-l de picior pe unul dintre ei. Mai mult, Whats`Up i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia, și a spus că va apela chiar la bătăuși profesioniști, scrie spynews.ro. Cântărețul a negat aceste fapte.

Whats`Up a reușit să scape definitiv, anul trecut, de dosarul de ultraj. Dosarul a fost ținut la sertar jumătate de an. Lumea a uitat de scandal, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 au decis să claseze dosarul.

Sursa foto: Instagram

Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri despre relație și prăbușirea unui mare sportiv

Recomandarile noastre