Will Smith explică ce l-a determinat să-i tragă o palmă lui Chris Rock la Oscaruri

Will Smith explică ce l-a determinat să-i tragă o palmă lui Chris Rock la Oscaruri
„Mi-am pierdut cumpătul”, asta spune  acum Will Smith, amintindu-și  de palma de la Oscaruri într-un interviu emoționant pentru Daily Show. A trecut mult timp de la ieșirea sa necontrolată de la gala Oscarurilor, iar acum actorul rememorează evenimentul.

Will Smith explică faptul că au fost o mulțime de lucruri care au dus la acea palmă.  Și a dezvăluit lucruri dureroase. În mintea lui a fost „băiețelul care și-a văzut tatăl bătându-și mama”. „M-am dus, a spus Smith în emisiunea The Daily Show with Trevor Noah de la Comedy Central. A fost o furie care fusese îmbuteliată pentru foarte mult timp”, a spus Smith. Actorul i-a spus lui Noah că „trecea prin ceva” și că și-a pierdut cumpătul în acea noapte.

„A fost o noapte îngrozitoare, după cum vă puteți imagina, a spus el. Sunt multe nuanțe și complexități, știi, dar la sfârșitul zilei, eu doar… mi-am pierdut cumpătul și cred că ceea ce aș spune [este că] nu știi niciodată prin ce trece cineva”.

Will Smith explică: „A fost băiețelul care și-a văzut tatăl bătându-și mama”

Smith nu a identificat problemele cu care se confrunta în timpul ceremoniei de decernare a premiilor – dar a spus că o mulțime de lucruri pe care le simțea au ajuns la un punct culminant, deodată. Nimic din toate acestea nu i-a justificat acțiunile ce au urmat, a mai spus Smith. „Au fost o mulțime de lucruri. A fost băiețelul care și-a văzut tatăl bătându-și mama. Toate acestea au bolborosit în acel moment. Nu așa vreau să fiu”, a mai spus actorul.

Lui Will Smith, care a participat în emisiune pentru a-și promova noul său film „Emancipation”, i-au curs lacrimi pe față în anumite momente ale interviului, inclusiv atunci când a împărtășit o poveste sinceră despre cum s-a încheiat noaptea sa după ceremonia de decernare a premiilor.

Nepotul lui Will Smith l-a tras la răspundere

Smith a spus că și-a văzut nepotul de 9 ani după ce s-a întors acasă de la Oscaruri. „Este cel mai drăguț băiețel. Ne-am întors acasă și el rămăsese treaz până târziu pentru a-l vedea pe unchiul său Will. Și stăteam în bucătăria mea. El era în poala mea și ținea Oscarul în mână și mă întreba: De ce l-ai lovit pe omul acela, unchiule Will?”, a spus Smith, cu lacrimi în ochi.

Smith a mai adăugat că înțelege cum oamenii au fost șocați de izbucnirea sa violentă. El a spus că după acel episod, acum învață să se vindece și să se ierte. „Acesta a fost unul dintre lucrurile importante pentru mine în ultimele două luni – știți, că a trebuit să mă iert pentru că sunt om”, a spus Smith. Amintim că în urma gestului său, starul a primit interdicție de a participa la Premiile Oscar pentru următorul deceniu.

Recomandarile noastre