Will Smith (51 de ani) și soția sa Jada Pinkett Smith (48 de ani)  au participat vineri la o ediție specială a emisiunii „Red Table Talk”, prezentată chiar de actriță, iar discuțiile au atins cel mai delicat subiect din căsnicia lor: momentul în care actrița și-a înșelat soțul. Dezvăluirile au fost făcute în fața a 11 milioane de oameni.

Cei doi actori sunt căsătoriți din 1997 (foto), formând unul dintre cele mai longevive și mediatizate cupluri de la Hollyood. Recent, presa internațională a dezbătut presupusa relație dintre Jada și rapperul August Alsina, în vârstă de 27 de ani. În cei 23 de ani de mariaj nu de puține ori s-a vorbit că soții Smith ar fi în pragul divorțului, dar și că ar avea, de la un moment dat, un mariaj „deschis”, fiind de acord ca partenerii să aibă și alte relații.

Discuțiile au fost deschise de Will. Fără menajamente, acesta a spus că e curios să afle mai multe detalii despre relația pe care Jada a avut-o cu artistul August Alsina, care este cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Presa a scris că actrița a avut o relație cu acesta, iar rapperul american a declarat că ar fi avut o aventură cu Jada, dar și că situația ar fi fost cunoscută de  Will Smith.


Iulia Albu își planifică două nunți în loc de una

Carmen Harra face predicții noi, din vila de lux unde s-a baricadat. Cum arată locuința ei


Jada recunoaște: „Am vrut să mă simt bine”

„Am avut o legătură cu August” (foto), a recunoscut acum actrița. Cei doi soți au  mărturisit că au trecut prin momente dificile și s-au despărțit pentru scurtă durată. Cei doi au spus că s-au simțit constrânși să vorbească pentru că au existat atât de multe speculații după interviul dat de Alsina și inclusiv despre faptul că Will și-ar fi dat acordul pentru această relație, care a avut loc în urmă cu patru ani și jumătate.

„Singura persoană care poate acorda permisiunea în această circumstanță particulară sunt eu”, a spus Pinkett Smith. Actrița a vorbit despre faptul că a avut o aventură cu Alsina în urmă cu aproximativ patru ani și jumătate, însă relația lor s-a încheiat. Vedeta susține că relația cu soțul ei se bazează pe „iubire necondiționată”. Cuplul are împreună doi copii.

Smith a mai întrebat-o pe soția sa, în timpul emisiunii, ce a căutat în relația cu rapperul mai tânăr. „Am vrut doar să mă simt bine”, a răspuns ea.  La momentul respectiv, cei doi treceau printr-o despărțire. Spre sfârșitul interviului, Smith i-a spus, în glumă: „O să te primesc înapoi”, iar Jada a râs și a răspuns: „Cred că m-ai primit înapoi deja!”. „Ne plimbăm împreună, murim împreună. Căsătorie rea pe viață”, au spus ei într-un citat derivat din filmele lui Bad Boys ale lui Smith.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp