WRS, reprezentantul României la Eurovision, poartă haine de la second hand și circulă cu bicicleta. Toate sacrificiile pentru un vis

WRS, reprezentantul României la Eurovision, poartă haine de la second hand și circulă cu bicicleta. Toate sacrificiile pentru un vis
Andrei Ursu, cunoscut ca și WRS, a reprezentat România cu cinste la Eurovision și face echipă extraordinară cu Emilian la emisiunea Te cunosc de undeva.

Are o voce fantastică, este iubit de public, dar WRS a rămas același om fără fițe și o mare dorință.

WRS, reprezentantul României la Eurovision, poartă haine de la second hand și circulă cu bicicleta. Toate sacrificiile pentru un vis

A cunoscut succesul pe plan muzical, este fantastic alături de Emilian în emisiunea „Te cunosc de undeva”, dar nu face parte din categoria artiștilor care aruncă cu banii în stânga și în dreapta. El are grijă să strângă ce câștigă și să nu facă excese deloc, pentru că își dorește enorm să-și construiască o casă. Chiar dacă ar avea posibilitatea să-și achiziționeze tot felul de haine sau alt produse scumpe, el a ales să cumpere îmbrăcăminte de la second hand, sau apelează la mama care-i confecționează tot ce-i poftește inima.

„Visez la grădina mea, cum cresc roșii, fac un solar”

„Vreau să-mi cumpăr și eu un teren, vreau să-mi fac o casă. Am fost crescut la țară și de când m-am mutat la bloc, de 10 ani, simt că mă sufoc. Visez la grădina mea, cum cresc roșii, fac un solar (…).

Acum am început să câștig mult mai bine față de cum trăiam înainte și sunt mult mai atent cu banii. Cumpăr și din second-hand-uri, merg la târguri, îmi mai face și maică-mea haine. Mi se pare că stilul e cumva, trebuie să fii tu și să porți tu haina. Evit ideea de snobism.

„Vreau să păstrez contactul cu realitatea”

Eu n-am d-astea, merg cu metroul în continuare, merg cu bicicleta în București, adică nu am fițe de vedete. Îmi place, că mă păstrează om. Vreau să păstrez contactul cu realitate, că noi artiștii mi se pare că trăim așa într-o bulă și uităm în ce lume trăim”, a spus WRS pentru Antena Stars.

„Aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea”

În concursul Eurovision 2022 el a făcut un show extraordinar, dar s-a clasat pe locul 18, cu 65 de puncte. „Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt!

La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!”, a declarat WRS, potrivit Libertatea.