WRS, despre melodia Ucrainei: „Nu e pe gustul meu”. Înfrângere dureroasă la Eurovision

WRS, despre melodia Ucrainei: „Nu e pe gustul meu”. Înfrângere dureroasă la Eurovision
Artistul care a reprezentat România la Eurovision, WRS a oferit primele declarații, la scurt timp după ce a ajuns în țară.

WRS este foarte supărat. Lui nu i-a plăcut deloc piesa Ucrainei și nu are nicio problemă să afirme în public acest lucru. Asta după ce așteptările pentru reprezentantul țării noastre au fost foarte mari, mai ales după ce s-a văzut reacția publicului atât în finală, cât și înainte. În continuare, melodia interpretată de artist a avut și are încă un real succes și pe rețelele sociale. Și, practic, nimeni nu se aștepta ca rezultatele sale să fie atât de slabe.

WRS a înțeles și el, ca toată lumea: votul nu a fost corect

Buzoianul s-a resemnat. El este convinsă că marea finală nu a fost corectă.  Imediat după revenirea sa în țară, a vorbit despre întreaga experiență la un post de radio. WRS a spus că melodia câștigătoare nu este pe placul său.

„E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a spus WRS la Kiss FM. „Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”, a spus WRS.

Voturile României au fost luate și date Ucrainei, pe motiv de suspiciuni de fraudă

Așa cum știți, invocând faptul că există suspiciuni în ceea ce privește voturile acordate de șase dintre țările participante printre care se afla și România, EBU a orientat voturile acestora către Ucraina. Reprezentantul României la Eurovision 2022 a mai afirmat că el crede că nu s-a dat un credit prea mare României deoarece țara noastră nu s-a mai calificat în marea finală de ani buni.

Citește și o DEZVĂLUIRE BOMBĂ:

Se face lumină. Ce loc ar fi trebuit să ocupe, de fapt, România la Eurovision